Mod de livrare

Site-ul va seta modalitatea de transport in functie de modalitatea de plata aleasa de tine.

 

Taxa de livrare cu ramburs este de 24.90 lei (cu TVA) pentru comenzi de pana la 199 lei si este inclusa pe factura. Pentru o comanda cu valoarea de peste 199 lei, transportul este gratuit.

Daca alegi sa platesti numerar, ai posibilitatea de a ridica produsele chiar din magazinele Vitacom.

 

Ridicarea din magazin

Daca produsele comandate sunt pe stoc in magazinele Vitacom Electronics, pot fi ridicate imediat.

Daca produsele nu sunt in stocul magazinului, te rugam sa iei legatura cu personalul din magazine pentru confirmarea disponibilitatii produsului si timpului de livrare a comenzilor.

Livrarea in magazin se face gratuit.

 

Termenul de livrare de 1-2 zile lucratoare se refera doar la modalitatea de plata ramburs sau numerar.

Daca optezi pentru plata prin card bancar sau prin ordin de plata, termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

Daca alegi sa achizitionezi produsele prin ordin de plata, ramburs sau plata online, produsele vor fi livrate prin firma de curierat.
Factura va fi emisa in format electronic si va fi trimisa adresei de e-mail aferenta contului de utilizator. Pentru clarificari, clientul este rugat sa foloseasca adresele de e-mail primite in mesajul de confirmare al comenzii.

 

Termenul de livrare va fi specificat in e-mail, dupa plasarea comenzii. Daca ai nelamuriri, poti lua legatura cu departamentul de servicii clienti pentru a clarifica data livrarii si prin telefon.