Despre noi

Cine suntem ?

Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 30 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; 
De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. 
Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Fixpoint, Goobay, G3Ferrari, Girmi, Trevi, Stanley, Apacer, Konig, Valueline, Powerwalker, Maxell, NGS, ProsKit

De ce sa ne alegi?

Cu ocazia celei de a 30-a aniversări pe care Vitacom Electronics a marcat-o în anul 2021, dorim să punctăm importanța unei echipe unite – cum zicea filosoful American Henry Thoreau “Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul!”
 
Munca în echipă este prolifică doar dacă membrii activează precum un tot unitar și se zbat pentru un țel comun. Productivitatea crește și mai mult în cazul în care coechipierii se încurajează reciproc într-un mod pozitiv. O echipă este bine concepută dacă permite membrilor săi să se focuseze pe fructificarea aptitudinilor personale pentru a-și maximiza în timp productivitatea.
 
Necesitatea de autorealizare a fiecăruia dintre noi într-un mediu potrivit are un rol important în viața fiecăruia. Provocările de zi cu zi care ne îndeamnă la perfecțiune sunt premisele dezvoltării profesionale. Am crescut și vom crește în continuare având la bază o echipă formată din oameni profesioniști în domeniul in care activează.
 
Chiar dacă ești proaspăt absolvent de facultate aflat la începutul carierei cu vaste cunoștințe acumulate și o personalitate puternică, sau, un profesionist căutând provocarea, noi îți oferim șansa de a dobândi noi abilități și cunoștințe.  
 
Compania fiind în expansiune suntem în căutare continuă de personal competent. La noi există șansa pentru o carieră, trebuie doar să îți descoperi abilitățile și domeniul în care îți dorești cu adevărat să te dezvolți și să ai parte de realizări. 
 
Credem în evoluția ta profesională, de aceea te susținem și îți oferim șansa de a ne arăta abilitățile și entuziasmul, plăcerea de a descoperi ceva nou în fiecare zi. 
 
Odată ajuns(ă) în echipa noastră, îți oferim oportunitatea și șansa de a promova

Timp liber

Buna dispoziție este o latură importantă a echipei noastre. Dorim să destindem atmosfera zilelor încărcate astfel, organizăm o serie de programe de relaxare și recreere, distracția fiind un punct important. 
 
Organizăm programe sportive: fotbal între colegii talentați, avem echipă de fotbal cu care participăm la diferite competiții cu echipele altor firme. De asemenea putem alege și baschetul, la care participă atât colegele cât și colegii dornici de mișcare. Știm să dansăm, să ne petrecem și să sărbătorim împreună cu orice ocazie: Crăciun, Revelion, Aniversarea Vitacom etc. Organizăm teambuilding-uri pentru a ne întări spiritul de echipă. 
 
Cu activitățile sportive și distracție dorim să menținem echilibrul unei vieți sănătoase. Pentru noi contează foarte mult modul de viață sănătos al colegilor cât și buna lor dispoziție. Suntem conștienți cât de important este pentru OM să aibă echilibru atât pe plan profesional cât și pe cel personal.