Cum platesc?

In magazinul nostru, cumparatorul are posibilitatea de a opta pentru patru forme de plata:

  • Card de debit sau credit: - se accepta in cazul platii cu carduri care au sigla Master, Visa, Visa Electron, Maestro etc. Procesatorul platilor online este EuPlatesc Romania (www.euplatesc.ro). Nu se percepe comision pentru platile efectuate cu cardul.
  • Ramburs: la aceasta modalitate de plata poti achita contravaloarea coletului in momentul primirii lui. Chitanta ramburs se elibereaza de catre firma de curierat, NEMO Curier. Aceasta chitanta este perfect valabila cu factura emisa de SC Vitacom Electronics SRL. Nu avem posibilitatea sa iti emitem ulterior o alta chitanta! Nu exista posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs! Te asiguram ca tratam cu seriozitate maxima impachetarea si expedierea coletelor, poti sa fii sigur ca primesti exact ceea ce comanzi.
  • Numerar, cu ridicare de la sediu: in aceasta situatie se elibereaza factura fiscala si bon de casa pe loc, fara costuri de livrare

Taxa de livrare cu ramburs este de 14.99 lei (cu TVA) pentru comenzi de pana la 199 lei si este inclusa pe factura. Pentru o comanda cu valoarea de peste 199 lei, transportul este gratuit.