Cum platesc?

In magazinul nostru, cumparatorul are posibilitatea de a opta pentru una din cele doua optiuni de plata:

  • Card de debit sau credit: - se accepta in cazul platii cu carduri care au sigla Master, Visa, Visa Electron, Maestro etc. Procesatorul platilor online este EuPlatesc Romania (www.euplatesc.ro). Nu se percepe comision pentru platile efectuate cu cardul.
  • Ramburs: la aceasta modalitate de plata poti achita contravaloarea coletului in momentul primirii lui. Pentru plata comenzii prin optiunea de ramburs la curier se aplica un cost de 5 lei (TVA inlcus) indiferent de valoarea comenzii. Recomandam plata prin card sau prin transfer bancar pentru a evita contactul cu numerarul. Chitanta ramburs se elibereaza de catre firma de curierat. Aceasta chitanta este perfect valabila cu factura emisa de SC Vitacom Electronics SRL. Nu avem posibilitatea sa iti emitem ulterior o alta chitanta! Nu exista posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs! Te asiguram ca tratam cu seriozitate maxima impachetarea si expedierea coletelor, poti sa fii sigur ca primesti exact ceea ce comanzi.
  • Card la Easybox

 

Taxa de livrare este de 19 lei (cu TVA) pentru comenzi de pana la 299 lei si este inclusa pe factura. Pentru o comanda cu valoarea de peste 299 lei, transportul este gratuit.

Taxa de livrare Easybox 11 Lei (cu TVA) pentru comenzi de pana la 299 lei si este inclusa pe factura. Pentru o comanda cu valoarea de peste 299 lei, transportul este gratuit.

Taxa ramburs 5 Lei (cu TVA)