Despre Noi

Infiintata in anul 1991 din pasiune pentru produse si accesorii electronice si pentru noi provocari, Vitacom Electronics este astazi una dintre cele mai mari companii din acest domeniu.

Ne-am inceput activitatea intr-un apartament cu numai cativa angajati, pentru ca de-a lungul timpului sa crestem intr-o echipa numeroasa de specialisti, avand o retea de desfacere solida, un depozit modern si sisteme informationale de ultima generatie.

Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate am castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si totodata am reusit sa ne impunem pe piata datorita preturilor competitive si calitatea produselor. Calitatea serviciilor ne-a fost rasplatita prin aprecieri la nivel international si national, firma detinand distinctia International Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2007, precum si numeroase titluri acordate de Camerele de Comert si Industrie.

De-a lungul timpului am dezvoltat doua branduri proprii: WELL si CHROME, cunoscute la nivel national. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Goobay, Konig, HQ, Apacer, NGS, Sweex, Varta, Powerwalker si K&M.

Dispunem de un sistem ERP integrat in preluarea comenzilor, prezentarea ofertelor, gestionarea stocurilor care ne ajuta sa fim mai organizati si mai eficienti.

 Pasiunea pentru domeniul in care activam, siguranta pe care o oferim clientilor si calitatea superioara a produselor distribuite pot fi considerate cele mai importante aspecte datorita carora am reusit sa ajungem la nivelul la care ne aflam astazi.

Valori

  • Integritate: facem doar promisiuni pe care le putem onora
  • Munca in echipa
  • Angajamentul fata de client: sa obtinem parerea reala a clientului nostru, pentru a putea actiona in consecinta
  • Dorinta de a fi castigator: ne luptam pentru oportunitati
  • Keep it simple
  • Mod de gandire cost-beneficiu/constientizarea costurilor
  • Inovatie

 

Viziune

Sa devenim liderul pietei de distributie a produselor si accesoriilor electronice de calitate, care aduc un plus de valoare atat partenerilor cat si consumatorilor finali. Sa devenim prima alegere a revanzatorilor si a distribuitorilor pentru aprovizionarea cu produse si accesorii electronice.

Misiune

Realizam parteneriate de lunga durata bazate pe relatii de castig-castig si respect reciproc. Implementăm constant strategii care imbunatatesc eficienta si eficacitatea serviciilor oferite cu scopul de a spori nivelul de satisfactie al partenerilor nostri.

Echipa noastra este determinata sa isi atinga potentialul maxim in cadrul acestei companii. Investim constant in educatia angajatilor si suntem in cautarea acelor persoane care se pot identifica cu valorile promovate de catre companie.