WiFi-Smart-Motion-Sensor-|-Wired-|-Indoor-1

Senzor de miscare Smart WiFi, Nedis

Senzor de miscare Smart WiFi, Nedis

174,99 Lei
SKU
32956
Cod Articol
WIFISM10CWT
EAN
5412810269969
Cantitate Disponibilă
In stoc
  • 174,99 Lei
  • Multiplu de: 1

Acest senzor de mișcare inteligent Wi-Fi (cu o distanță de 10 m pe o suprafață de detectare de 120 °) poate fi utilizat ca parte a unui sistem de securitate wireless sau pur și simplu pentru a porni aparatele când intri într-o cameră.
Ușor de configurat Configurarea nu ar putea fi mai ușoară, deoarece se conectează pur și simplu cu routerul Wi-Fi pentru a permite controlul de pe un smartphone sau tableta și pentru trimiterea alertelor pe dispozitiv.
Imperechere cu alte produse Alternativ, poate fi asociat cu alte dispozitive și aparate din gama Nedis® SmartLife pentru a declanșa evenimente, cum ar fi aprinderea luminilor, când cineva intră într-o cameră.
Despre Nedis® SmartLife Descoperiți o gamă largă în continuă expansiune de produse - cum ar fi becuri, întrerupătoare, prize, senzori și camere - care pot fi controlate printr-o aplicație ușor de utilizat și intuitivă. Cu funcțiile de control vocal acceptate de Amazon Alexa și Google Home nu aveti nevoie de nimic mai mult decât de rețeaua Wi-Fi existentă, aceasta este casa simplă conectată și inteligentă. Indiferent dacă căutați un singur bec sau priză inteligentă sau doriți să vă automatizați întreaga casă, descoperiți cât de accesibilă este astăzi tehnologia inteligentă.

Tehnologia fără fir: Wi-Fi Culoare: alb Stecher: Euro / Type C (CEE 7/16) Recepție semnal: 3 dBi Aplicatie disponibila pentru Android ™ și iOS Tipul bateriei: 2x CR123A Unghiul detectorului: 120 ° Distanta detectie: 10 m Interval de frecvență: 2400 - 2483,5 MHz Tensiune de intrare: 5 VDC Temperatura de Operare: -10 ° C - 45 ° C
Mai multe informatii
Product NameSenzor de miscare Smart WiFi, Nedis
Cod ArticolWIFISM10CWT
BranduriNEDIS
Stoc furnizorDa
Estimare Disponibilitate (Zile)7
Dimensiune Lungime (cm)11
Dimensiune Latime (cm)7.5
Dimensiune Inaltime (cm)15
EAN5412810269969
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSenzor de miscare Smart WiFi, Nedis
Rating-ul dumneavoastra