Radio cu ceas si alarma, RC 832, negru, Trevi

КОД: CLOCK-DESK/RAD-RC832BK-TRV

Код EAN : 8011000822570

Brand: TREVI

Kатегории товар: Audio / Aparate audio pentru casa / Radiouri

Radioul Trevi RC 832 este de un mare ajutor pentru ve trezi dimineata. Are un design modern cu linii delicate si rotunjite si este perfect pentru a asculta melodii.

Radioul cu ceas se distinge printr-o forma caracteristica. Partea de sus este usor curbata si pe ea veti gasi butoanele pentru a seta diverse...

Полное описание

  • Share:
In stoc
Добавить товар в избранное

Radioul Trevi RC 832 este de un mare ajutor pentru ve trezi dimineata. Are un design modern cu linii delicate si rotunjite si este perfect pentru a asculta melodii.

Radioul cu ceas se distinge printr-o forma caracteristica. Partea de sus este usor curbata si pe ea veti gasi butoanele pentru a seta diverse functii. In fata este un display LED de 0,9 inch ce va indica timpul. Produsul dispune de radio AM / FM cu capacitatea de a putea stoca 20 de posturi de radio diferite.

Radioul cu ceas va permite sa va treziti cu un anumit post radio sau cu un tonul de alarma implicit clasic. Puteti seta functia Sleep pentru functia programabila de oprire sau amanare pentru a opri temporar alarma. Dispozitivul este alimentat de curent electric, dar este echipat si cu un compartiment pentru baterii pentru a evita oprirea brusca in cazul unei intreruperi.

Convenabil si usor de utilizat, Radio Alarm Trevi RC 832 este alegerea potrivita pentru dumneavoastra! Ce mai astepti?

Единица измерения Включает
BXG 1 buc.
BXE 20 buc.

Уведомление о наличии

Вы можете получить уведомление о доступности товара по электронной почте заполнив информции ниже

Уведомление о цене

By filling this form you can choose the price you want for this product and when the price will be smaller than the price you chose you will receive an e-mail.

Лей

Добавь свой комментарий: