Boxa portabila cu Bluetooth si functie Karaoke 80W Trevi

КОД: SPKR-BT-XF950KB-TRV

Код EAN : 8011000020921

Brand: TREVI

Kатегории товар: Audio / Difuzoare / Boxe Bluetooth

Trouble 80W TREVI XF 950 KB este o boxa portabila pentru a asculta muzica preferata. Simplu de utilizat, cu troliu astfel incat sa poata fi transportata oriunde cu usurinta.

XF 950 KB are un afisaj LED pentru citirea informatiilor de redare, un player MP3, o intrare USB si un AUX IN de 3.5" plus doua...

Полное описание

  • Share:
Отсутствует в наличии
Добавить товар в избранное

Trouble 80W TREVI XF 950 KB este o boxa portabila pentru a asculta muzica preferata. Simplu de utilizat, cu troliu astfel incat sa poata fi transportata oriunde cu usurinta.

XF 950 KB are un afisaj LED pentru citirea informatiilor de redare, un player MP3, o intrare USB si un AUX IN de 3.5" plus doua intrari pentru microfon.

Difuzorul amplificat de Trevi permite ajustarea sunetelor si a coborarilor si volumul microfonului, iar sistemul Bass Reflex cu 2 cai asigura o putere audio remarcabila.

Cu functia bluetooth puteti sa va conectati fara fir cu telefoanele inteligente in timp ce functia Karaoke e un element distractiv pentru orice petrecere. In plus, vine cu un microfon dinamic.

Alimentarea cu energie este asigurata prin cablu de alimentare sau prin capacitate ridicata a bateriei reincarcabile.

Cu XFEST TREVI XF 950 KB va veti distra peste tot ca niciodata!

Единица измерения Включает
BXG 1 buc.
BXE 1 buc.

Уведомление о наличии

Вы можете получить уведомление о доступности товара по электронной почте заполнив информции ниже

Уведомление о цене

By filling this form you can choose the price you want for this product and when the price will be smaller than the price you chose you will receive an e-mail.

Лей

Добавь свой комментарий: