Conector tata BNC RG6, 304, URM68TC

KOD: BNC-001-WL

EAN kod : 5948636033533

Brand: WELL

Kategoriak termek: Conectica / Video / Conectori si mufe

Culoare: Argintiu Mufa: tata Partea conectorului: Drept Material: metal Impedanta: 50 Ohm Placare: nichel Potrivit: RG6, 304, URM68TC

Olvasd el a teljes leirast

  • Share:
In stoc
Add hozza a termeket a kedvencekhez

Conectorul BNC este un conector de conectare/ deconectare rapida a frecventelor radio, in miniatura, utilizat pentru cablu coaxial.
Dispune de doua stifturi de baionet pe conectorul mama, imperecherea este realizată pe deplin cu un sfert de rotație a piuliței de cuplare.
Conectorii BNC sunt utilizați cu cablu coaxial miniatură-subminiatură în radio, televiziune și alte echipamente electronice cu frecvență radio, instrumente de testare și semnale video.
Conectorul BNC a fost frecvent utilizat pentru rețele de calculatoare timpurii, inclusiv ARCnet, IBM PC Network și varianta 10BASE2 a Ethernet. Conectorii BNC sunt concepuți pentru a se potrivi impedanței caracteristice a cablului la 50 ohmi sau la 75 ohmi. Acestea sunt de obicei aplicate pentru frecvențe sub 4 GHz și tensiuni sub 500 volți
Potrivit pentru RG6, 304, URM68, BT2003, PSF1 / 8M
Culoare: Argintie
Material: Metal
Impedanta: 50 Ohm
Diametru 6,8 mm
Placat cu nichel

tip accesoriuConector
lungime (m)0.036 m
tip conectorBNC tata
Egyseg Tartalmaz
BXG 1 buc.
BXE 2500 buc.

Keszlet ertesites

Hogyha kitoltod ezt az urlapot, akkor ertesitesitunk amikor ez a termek keszleten van

Ar ertesites

A lenti urlapot kitoltve, kivalaszthatod milyen ar lenne megfelelo a termeknek. Amint a termek eleri ezt az arat oldalon, egy e-mail ertesitot fogsz kapni.

Lei

Irj bejegyzest:


Hasonlo termekek