Detector optic de caldura XH100 Honeywell

CODE: SENS-HT-XH100-HW

EAN code : 5027526401536

Brand: HONEYWELL

Detectorul de caldura fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la izbucnirea unui incendiu. Detectorul reactioneaza numai la temperaturi peste 58°C, motiv pentru care este exclusa situatia de declansare eronata a alarmei. Detectorul de caldura declanseaza o alarma de...

Read full description

  • Share:
In stoc
Add product to favorites

Detectorul de caldura fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la izbucnirea unui incendiu. Detectorul reactioneaza numai la temperaturi peste 58°C, motiv pentru care este exclusa situatia de declansare eronata a alarmei. Detectorul de caldura declanseaza o alarma de max. 85 dB. Bateria long-life de 3V care asigura alimentarea detectorului are o durata de viata egala cu a senzorului adica 10 ani.
In urma declansarii alamei, apasand butonul de pe unitatea se va opri sirena timp de 5 minute , in timp ce lumina de alarma va continua sa clipeasca, atata timp cat alarma detecteaza o amenintare.

Garantie totala: 10 ani
Led de veghe
Alarma sonora: 85dB

Stock alert

Fill this form and you will receive an e-mail when this product is available

Price alert

By filling this form you can choose the price you want for this product and when the price will be smaller than the price you chose you will receive an e-mail.

Lei

Add your comment:


Similar products