ahd-dvr-sec-cam-ahdpro4451-galaxy-4MP-AHD.jpg

DVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-4451 Galaxy 4 canale 4MP

DVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-4451 Galaxy 4 canale 4MP

484,99 Lei
SKU
36902
Cod Articol
SECDVR-AN/4X4M-4451-SCM
EAN
5948636040944
Estimare Disponibilitate (Zile)
15
Epuizat din stoc
Sec-CAM AHDPRO-4451 GALAXY v2.0 DVR, inregistrator video digital inteligent cu 4 canale, max. Rezolutie de 5 MP pentru camerele de supraveghere AHD / TVI / CVI / analogice
Sec-CAM AHDPRO-4451 GALAXY v2.0 DVR Digital Video Recorder inteligent Caracteristici principale:

Pana la 4 * 5MP camera AHD sau 4 * 4MP 2K AHD / TVI / CVI aparat de fotografiat sau 4 * 2MP FULL HD 1080p AHD / TVI / CVI aparat de fotografiat. Rezolutie totala de 5MP: 32fps (8fps / canal). Rezolutie totala de 5MP: 32ps (8fps / canal). Rezolutie totala de 2MP: 60fps (15fps / canal). Rezolutie maxima de 1MP: 100fps (25fps / canal). Modul HIBRID (camerele AHD + IP): camere de 4 x 4MP (2K) AHD + 4 camere IP IP 4MP (2K). XVI protocol (in modul dvr) .H.265 + compresie. Max 1 * 8TB SATA HDD de 3,5“. . Monitor: 1 x HDMI (2MP, FULL HD, 1920x1080), 1x HDMI (8MP, 4K UHD, 3840x2160) 16: 9, 4: 3 de aspect. Intrare / iesire audio: 1 buc / 1pcs Intrare / iesire alarma: 0pcs / 0pcs Port serial RS-485 : 1 buc . Controlul IP PTZ: da. PENTAPLEX. LAN, WIFI (cu punct optional de acces), 3G (cu router mobil optional). Cautarea gratuita la distanta CLOUD (cloud). CMS gratuit de monitorizare de la distanta, software-ul clientului de telefon mobil. Snapshot, mesaj instantaneu PUSH (in modul dvr). Functii VCA video analyzer pe canalul 1 (in modul dvr). Mouse, zoom digital, DISC PLAYER.


Sec-CAM AHDPEARL-4451 DVR, 4-canal 5MP 2K HD Recorder video digital (H.264 DVR) este o alegere ideala pentru camerele de dimensiuni mai mici
Acest DVR (Digital Video Recorder) este o solutie excelenta pentru max. 4-camera FULL 5MP 2K sistem de monitorizare pentru inregistrarea desktop.
Unde ne recomandam aceasta unitate inteligenta de inregistrare video digitala (DVR)? De exemplu, apartament, casa de familie, complex rezidential, scara, magazin, retail, catering, cofetarie, birou, farmacie, birou, atelier, site mic -
4-camera FULL HD DVR, aplicatie gratuita


Parametrii principali al sistemului de inregistrare video inteligent cu 4 camere
Recorder hibrid triplu (mod DVR / HVR / NVR):
Modul DVR: camera foto AHD de 4 * 2MP (FULL HD 1080p) (total 60fps, 15fps / camera).
Mod NVR: 4 * 5MP sau 16 * 2MP (FULL HD 1080p) (25fps / camera).
Compatibil cu: orice marca de camere de 1MP si 2MP AHD si analogice (BNC) si exclusiv aparate de fotografiat Sec-CAM IP.
Inregistrare vocala: instalata cu camere AHD sau analogice (!) Max. 1 sunet poate fi inregistrat (cu microfon optional). In modul NVR, pot fi inregistrate inregistrari audio ale camerelor IP cu microfon.
HDD (Winchester) Capacitate: max. 1pc max. 6TB SATA 3.5 "HDD ( inregistrarile sunt inregistrate pe hard diskul optional).
Exista mai multe modalitati de a salva inregistrarile:
1. prin USB: PenDrive, HDD extern, DVD-RW recorder.
2. Prin retea: descarcati, salvati.
Acesta vine cu un program gratuit DISC PLAYER care va permite sa salvati inregistrarile pe computer. .
Nu exista ventilator in el, deci este foarte silentios
Amintiti-va, rezolutia inalta este esentiala pentru identificare, recunoastere si dovada. Cu o rezolutie avansata 2K, putem recunoaste detaliile de la o distanta foarte lunga si putem capta cu adevarat imagini de ultima ora. Acest video recorder digital are o rezolutie de inregistrare de 5MP 2K Poate detecta placa de inmatriculare de la 40-50m (pentru camerele de securitate cu un unghi mediu de 80 °). Datorita rezolutiei inalte, putem mari imaginile inregistrate ulterior. Persoanele / obiectele pot fi recunoscute pe imagini live si inregistrate, iar evenimentele de pe scena sunt perfect vizibile.


Principalele caracteristici ale capturii video inteligente
Controlul limbii maghiare , controlate de mouse, control rapid si usor cu sistemul de meniuri grafice.
Tratament, management: local si la distanta de la CLOUD, CMS, telefon mobil, tableta.
Detectarea inteligenta a miscarii poate fi utilizata pentru a seta inregistrarea sa fie doar pe miscare sau continuu . Poate fi ajustata de camera, zilnic, pentru timp, selectie a zonei, niveluri de sensibilitate reglabile.
Alarma: in timpul detectarii miscarii, a pierderii video, a defectarii retelei.
Cu functia de trimitere prin posta electronica ,sistemul trimite un mesaj de posta electronica text in cazul detectieialarmei sau miscarii.
Cu functia de incarcare FTP, b poate fi configurata sa faca o copie de rezerva a unui server ftp in detectarea miscarii. Daca fixatorul ar putea fi furat, deteriorate, copii ale inregistrarilor pe serverul ftp nu vor fi pierdute.
Recuperarea inregistrarilor rapid si usor ( data / ora pe baza de alarma / miscare eveniment de detectie).
Beep bip in alarma, miscare in recorder si software (CMS, telefon mobil).
Zoom digital in orice raport pe video live si imagini inregistrate.
Sistemul este Pentaplex, adica o data posibil: vizualizare live, inregistrare, redare, copiere de rezerva a datelor si acces / control de la distanta.
Comunicarea audio cu doua sensuri inainte si inapoi, putem comunica intre sistemul de supraveghere de retinere si un computer la distanta (microfon si difuzor modulul necesar).


Accesul la inregistrarea video inteligenta de la distanta prin Internet (de pe computer, telefon inteligent, tableta)
Acces de la distanta prin Internet (de pe un computer, un smartphone, o tableta ). Inregistratorul digital inteligent Sec-CAM este pe deplin accesibil si controlat de pe un smartphone, tableta si computer prin Internet. De oriunde in lume, puteti vizualiza in acelasi timp inregistrarile video si inregistrate, efectuati setarile de care aveti nevoie, la fel ca si in cazul in care va aflati la locatia video locala.
Serviciu gratuit de supraveghere la distanta CLOUD (cloud): acces facil la distanta si la costuri reduse (nu este necesara o adresa IP fixa, este necesara setarea routerului).
I gratuit Sec-CAM SC-CMS64 maghiara demonitorizare CMS de la distanta si NVR Software-ul de inregistrare. Cu software CMS, max. Inregistratorii sec-CAM sau camerele IP pot fi accesate si gestionate de la distanta (de exemplu, imagini live si inregistrate de pana la 255 de camere digitale in birouri si birouri pot fi vizualizate prin Internet de la un software central).
Aplicatie gratuita pentru telefonul mobil (ANDROID, IPHONE).
WIFI (cu optional WIFI pentru Nanostation).
3G mobilnet (router mobil 3G optional).

Aparatele de inregistrare video sec-CAM si camerele IP suporta sistemele Android, IOS . Aplicatiile gratuite pentru vizionarea de la distanta pot fi descarcate de pe telefonul smartphone din Google Play si AppStore. Suport pentru smartphone-uri si tablete Android, iPhone, iPad, iMac.
Mai multe informatii
Product NameDVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-4451 Galaxy 4 canale 4MP
Cod ArticolSECDVR-AN/4X4M-4451-SCM
BranduriSEC-CAM
Stoc furnizorNu
Estimare Disponibilitate (Zile)15
Dimensiune Lungime (cm)34.3
Dimensiune Latime (cm)11.5
Dimensiune Inaltime (cm)28.5
EAN5948636040944
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-4451 Galaxy 4 canale 4MP
Rating-ul dumneavoastra