DVR%20Sec-CAM-AHDPR16401-GALAXY-16-canale-4MP-AHD_2.jpg

DVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-16401 Galaxy 16 canale 4MP

DVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-16401 Galaxy 16 canale 4MP

1.157,99Lei
SKU
2670
Cod Articol
SECDVR-AN/16X4M-16401-SCM
Estimare Disponibilitate (Zile)
15
Epuizat din stoc
Sec-CAM AHDPRO-16401 GALAXY DVR, 16-canal de inregistrare video inteligent digital, rezolutie 4K 2K, pentru camerele de supraveghere AHD / TVI / CVI / analogice, acces smartphone, detectare miscare, inregistrare voce,


Sec-CAM AHDPRO-16401 GALAXY DVR Digital Video Recorder inteligent Caracteristici principale:

Pana la 16 * 4MP camera AHD sau camera 16 * 2MP FULL HD 1080p (AHD / TVI / CVI). Rezolutie maxima de 4MP: 128fps (8fps / canal). Rezolutie maxima de 2MP: 240fps (15fps / canal) . Camere IP AHD + IP: 8 * 4MP (AHD) + 8 * 4MP (IP). Comprimare H.264. Pana la 1 * 8TB SATA HDD de 3,5 " . Monitor: 1GB HDMI (2MP, FULL HD, 1920x1080) , 1GB HDMI (8MP, 4K UHD, 3840x2160 ), 16: 9, 4: 3 Audio In / Out: 2pcs / 1pcs Intrare / iesire alarma: 0pcs / 0pcs Port serial RS-485 : 1 buc . Controlul IP PTZ: da. PENTAPLEX. LAN, WIFI (cu punct optional de acces), 3G (cu router mobil optional). Cautarea gratuita la distanta CLOUD (cloud). CMS gratuit de monitorizare de la distanta, software-ul clientului de telefon mobil. Mouse, zoom digital, DISC PLAYER.


Sec-CAM AHDPRO-16401 DVR GALAXY, 16-canal 4MP 2K Smart Video Recorder (H.264 DVR) este o alegere ideala pentru camere de dimensiuni medii si mari
Acest DVR (Digital Video Recorder) este o solutie excelenta pentru max. 16 camere video cu sistem de monitorizare a rezolutiei de 2K.
Va recomandam aceasta unitate de inregistrare video digitala (dvr) inteligenta de exemplu pentru un apartament, o casa de familie, un complex rezidential, scara, magazin, retail, supermarket, catering, cofetarie, birou, farmacie, birou, atelier, santier, scoala, spital, muzeu si alte institutii publice.
Noul DVR cu rezolutie inalta de 4 MP, de 2 MP, de inalta rezolutie, cu 16 camere, cu aplicatie gratuita

Parametrii principali ai recorderului video inteligent cu 16 camere
Recorder hibrid (DVR / HVR):
Modul DVR:
Camera AHD: 16 * 4MP (2K), total 128fps, 8fps / camera.
Camera AHD / TVI / CVI: 16 * 2MP (FULL HD 1080p), total 240fps, 15fps / camera foto.
Mod HVR:
Camera AHD + camera IP: 8 * 4MP + 8 * 4MP.
Camere compatibile:
Camerele AHD: cu orice marca de camera AHD de 4MP / 2MP / 1MP.
Camere TVI / CVI: cu orice marca de camera 2MP / 1MP HDTVI / CVI.
Camere analogice: orice marca de camera analogica de 0,55MP (960H) / 0,33MP (D1).
Camerele IP: Compatibil numai cu camerele IP de tip Sec-CAM.
Inregistrare vocala: instalata cu camere AHD sau analogice (!) Max. Pot fi inregistrate 2 sunete (cu microfon optional). In modul NVR, pot fi inregistrate inregistrari ale camerelor IP cu intrari microfon / microfon instalate din fabrica.
HDD (Winchester) Capacitate: max. 1pc max. 8TB SATA 3.5 "HDD ( inregistrarile sunt inregistrate pe hard diskul optional).
Exista mai multe modalitati de a salva inregistrarile: 1. prin USB: PenDrive, HDD extern, DVD-RW recorder. 2. Prin retea: descarcati, salvati.
Acesta vine cu un program gratuit DISC PLAYER care va permite sa salvati inregistrarile pe computer.
De asemenea, puteti conecta un monitor TV sau calculator:
VGA de 1pc (2MP, FULL HD, 1920x1080)
1GB HDMI (8MP, 4K, 3840x2160)
Amintiti-va, rezolutia inalta este esentiala pentru identificare, recunoastere si dovada. Cu o rezolutie actualizata de 2K, putem recunoaste detaliile chiar si la o distanta si capturati cu adevarat fotografii recunoscute. Acest recorder video digital are o rezolutie ridicata de inregistrare de la aprox. 32-40m pot detecta si recunoaste placuta de inmatriculare (pentru camerele de securitate cu un unghi mediu de 80 °). Datorita rezolutiei inalte, putem mari imaginile inregistrate ulterior. Persoanele / obiectele pot fi recunoscute pe imagini live si inregistrate, iar evenimentele sunt perfect vizibile.


Principalele caracteristici ale capturii video inteligente
Utilizare mouse, control rapid si usor cu sistemul de meniuri grafice.
Tratament, management: local si la distanta de la CLOUD, CMS, telefon mobil, tableta.
Detectarea inteligenta a miscarii poate fi utilizata pentru a seta inregistrarea sa fie doar pe miscare sau continuu . Poate fi ajustata de camera, zilnic, pentru timp, selectie a zonei, niveluri de sensibilitate reglabile.
Alarma: poate fi detectarea miscarii, pierderea video, defectarea retelei.
Cu functia de trimitere prin posta electronica ,sistemul trimite un mesaj de posta electronica text in cazul detectiei alarmei sau miscarii.
Cu functia de incarcare FTP, poate fi configurata sa faca o copie de rezerva a unui server ftp la detectarea miscarii. Daca fixatorul ar fi furat, deteriorate, copii ale inregistrarilor pe serverul ftp nu vor fi pierdute.
Recuperarea inregistrarilor rapid si usor ( data / ora pe baza de alarma / miscare eveniment de detectie).
Beep bip in alarma, miscare in recorder si software (CMS, telefon mobil).
Zoom digital in orice raport pe video live si imagini inregistrate.
Sistemul este Pentaplex: vizualizare live, inregistrare, redare, copiere de rezerva a datelor si acces / control de la distanta.
Comunicarea audio cu doua sensuri, inainte si inapoi, putem comunica intre sistemul de supraveghere de retinere si un computer la distanta (microfon si difuzor modulul necesar).


Accesul de la distanta la recorder (de pe un computer, un smartphone, o tableta)
Acces de la distanta prin Internet (de pe un computer, un smartphone, o tableta). Inregistratorul digital inteligent Sec-CAM este pe deplin accesibil si controlat de pe un smartphone, tableta si computer prin Internet. De oriunde in lume, puteti vizualiza in acelasi timp inregistrarile video, efectuati setarile de care aveti nevoie, la fel ca si in cazul in care va aflati la locatia video locala.
Vizualizare de la distanta: conectare gratuita la distanta serviciu CLOUD, monitorizare CMS de la distanta si software client pentru telefonul mobil , browser IE .
Serviciu gratuit de supraveghere la distanta CLOUD (cloud): acces facil la distanta si la costuri reduse (nu este necesara o adresa IP fixa, este necesara setarea routerului).
Cu software CMS, sistemul de inregistrare sec-CAM sau camerele IP pot fi accesate si gestionate de la distanta (de exemplu, imagini live si inregistrate de pana la 255 de camere digitale in birouri pot fi vizualizate prin Internet de la un software central).
Aplicatie gratuita pentru telefonul mobil (ANDROID, IPHONE).
WIFI (cu optional WIFI pentru Nanostation).
3G mobilnet (router mobil 3G optional).


Aparatele de inregistrare Sec-CAM si camerele IP suporta sistemele Android, IOS . Aplicatiile gratuite pentru vizionarea de la distanta pot fi descarcate de pe telefonul smartphone din Google Play si AppStore. Suport pentru smartphone-uri si tablete Android, iPhone, iPad, iMac.
Mai multe informatii
Product Name DVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-16401 Galaxy 16 canale 4MP
Cod Articol SECDVR-AN/16X4M-16401-SCM
Branduri SEC-CAM
Stoc furnizor Nu
Estimare Disponibilitate (Zile) 15
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDVR pentru camere de supraveghere Sec-CAM AHDPRO-16401 Galaxy 16 canale 4MP
Rating-ul dumneavoastra
{{{text}}}