Termometru si higrometru digital TE 3004, negru, Trevi

COD: THERM-IND-TE3004BK-TRV

Cod EAN : 8011000024288

Brand: TREVI

Categorii produs: Casa & Timp liber / Climatizare / Termostate


Trevi TE 3004 este un termometru digital, ideal pentru a fi mereu informat cu privire la temperatura si cantitatea de umiditate prezenta in aer. Micul afisaj al termometrului digital Trevi este impartit in doua parti: in banda superioara este temperatura exprimata a mediului, in functie de preferinte,...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite


Trevi TE 3004 este un termometru digital, ideal pentru a fi mereu informat cu privire la temperatura si cantitatea de umiditate prezenta in aer. Micul afisaj al termometrului digital Trevi este impartit in doua parti: in banda superioara este temperatura exprimata a mediului, in functie de preferinte, in grade Celsius sau Fahrenheit, in timp ce in cea inferioara, umiditatea prezenta este exprimata in procente. Mai jos este un singur buton, a carui presiune va va permite sa comutati de la un mod la altu a temperaturii si invers. Cu ajutorul magnetului asezat pe spate, poate fi atarnat in mod convenabil sau asezat datorita suportului inclinat. Pentru a functiona cu succes, aveti nevoie de o baterie CR 2032 (nu este inclusa) care trebuie introdusa in compartiment.


»» Indicarea digitala a temperaturii (° C / ° F)
»» Indicativ de umiditate digitala %
»» Montare: perete suspendat / suport inclinat
»» Insertie magnetica pe spate
»» Sursa de alimentare: 1 baterie CR 2032
»» LCD: 32 x 35 mm
»» Dimensiuni: 58 x 45 x 17 mm

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare