Telefon VoIP FlyingVoice FIP14G, ecran 3.5", WiFi, PoE, Gigabit

COD: PHONE-VOIP-FIP14G-FLV

Cod EAN : 6973110730072

Brand: FLYINGVOICE

Categorii produs: Audio / Comunicare / Telefoane

FIP14G este un telefon IP Gigabit de noua generatie care foloseste tehnologie de procesare a sunetului si accepta codecuri audio OPUS, impreuna aceste caracteristici aduc cu sine experienta finala a utilizatorului. FIP14G ofera utilizatorilor doua porturi Gigabit Ethernet, PoE si Wi-Fi pe 2,4 GHz. Aceste...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

FIP14G este un telefon IP Gigabit de noua generatie care foloseste tehnologie de procesare a sunetului si accepta codecuri audio OPUS, impreuna aceste caracteristici aduc cu sine experienta finala a utilizatorului. FIP14G ofera utilizatorilor doua porturi Gigabit Ethernet, PoE si Wi-Fi pe 2,4 GHz. Aceste caracteristici faciliteaza rapid si simplu o
strategie de implementare care conecteaza utilizatorii intre diferite locatii. Acesta permite controlul de la distanta extrem de sigur si upgrade-uri de software folosind protocoale standard de criptare.

FIP14G vine cu un design simplu, dar ergonomic, usor de utilizat. Instructiunile va ghideaza printr-un proces simplu de instalare, facilitand inceperea unei colaborari vocale.

FIP14G suporta porturi duale de 10/100/1000 Mbps si Wi-Fi incorporat de 2,4 GHz. Portul USB incorporat va permite sa utilizati setul de casti Bluetooth printr-un adaptor USB Bluetooth sau sa inregistrati apelurile prin conectarea unui USB. In plus, FIP14G suporata setul de casti EHS.

FIP14G ofera o calitate vocala excelenta. Am creat solutii de calitate a sunetului de inalta definitie pentru telefon si scenarii hands-free, chiar si intr-un mediu zgomotos.

Toate conversatiile sunt bine protejate. Folosim algoritmi de securitate precum fisiere de configurare care utilizeaza criptarea apelurilor AES, SRTP si TLS.
Telefoanele IP din seria FIP1X sunt compatibile cu platformele PBX bazate pe SIP precum Asterisk, Broadsoft si 3CX.

Afisaj color: 3.5 "480 x 320px
8 conturi SIP
Voce HD
Opus
2 x port Gigabit Ethernet
1 x port USB
PoE
Stand cu 3 unghiuri reglabile
Mufa pentru casti RJ9
Casti EHS, casti Bluetooth
Wi-Fi 2.4G
Montabil pe perete

Continut pachet:
Telefon IP Flyingvoice FIP14G
Receptor cu cablu
Cablu Ethernet
Stand
Ghid de initiere rapida
Adaptor alimentare (optional)

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: