Tastatura Wi-FI cu touchpad, negru, NGS

COD: KB-TVWARRIOR-NGS

Cod EAN : 8435430609967

Brand: NGS

Tastatura wireless de 2,4 GHz cu touchpad, ideala pentru a va controla usor laptopul conectat la televizor sau pentru a naviga pe Internet direct de pe televizorul smart.

Bucurati-va de conectivitatea wireless cu o raza de pana la 10m, puteti naviga pe internet, puteti scrie mesaje, e-mailuri etc.,...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Tastatura wireless de 2,4 GHz cu touchpad, ideala pentru a va controla usor laptopul conectat la televizor sau pentru a naviga pe Internet direct de pe televizorul smart.

Bucurati-va de conectivitatea wireless cu o raza de pana la 10m, puteti naviga pe internet, puteti scrie mesaje, e-mailuri etc., toate din confortul canapelei dumneavoastra.
De asemenea, include Touchpad sau trackpad pentru a controla pointerul laptopului, Smart TV sau consola de jocuri, datorita caruia nu este necesar sa folositi mouse-ul.

Aceasta tastatura ultra-subtire cu taste cu profil redus este compacta, include taste standard, dintre care 17 sunt multimedia pentru a accesa direct, e-mailul s alte scurtaturi preferate.

TV Warrior se distinge prin designul sau elegant si minimalist si ofera o tastare confortabila si linistita.

In cele din urma, instalarea este "Plug & Play". Pur si simplu conectati receptorul la un port USB si incepeti navigarea.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare