Tableta 7" pentru copii Kid Tab 7 S02 Android verde, Trevi

COD: TAB-KIDTAB7S02GN-TRV

Cod EAN : 8011000020518

Brand: TREVI

Categorii produs: Smart Media / Tablete&Smartphone / Tablete

Kid Tab 7 TREVI S02 se caracterizeaza prin designul inovator colorat si vesel. Este distractia perfecta pentru copiii

Tableta Trevi are un design modern si este foarte atractiva. Veti gasi software-ul instalat Kidoz, util in a ajuta copiii sa invete, .Sistemul de operare este Android cu ecran tactil...

Citeste descriere completa

  • Share:
Stoc epuizat
Adauga produsul la favorite

Kid Tab 7 TREVI S02 se caracterizeaza prin designul inovator colorat si vesel. Este distractia perfecta pentru copiii

Tableta Trevi are un design modern si este foarte atractiva. Veti gasi software-ul instalat Kidoz, util in a ajuta copiii sa invete, .Sistemul de operare este Android cu ecran tactil avand un afisaj de 7 inch cu o rezolutie de 1024x600 pixeli in format 16: 9. Memoria interna are o capacitate de 8 GB si este posibila navigarea pe internet prin conexiunea Wi-Fi. Este inclus un slot pentru carduri Memory MicroSD de maxim 32GB.

Dispozitivul Trevi este echipat cu camera dubla, spate si fata. Printre intrarile disponibile exista un micro-USB si un altul pentru casti. Interfata grafica este foarte simpla, iar desktop-ul poate fi personalizat in functie de nevoile dumneavoastra Tableta este alimentata de o baterie de litiu reincarcabila cu sursa de alimentare furnizata.

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 10 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: