Statie meteo interior ME3104, negru, Trevi

COD: WTST-ME3104BK-TRV

Cod EAN : 8011000039176

Brand: TREVI

TREVI ME 3104 este o statie meteo interesanta care indica vremea, umiditatea si temperatura, fiind echipata cu functii de termometru si higrometru.

Statia meteo este compacta si se va potrivi in orice mediu. Ceasul controlat prin radio permite precizia si punctualitatea actualizarilor, ceasul cu alarma...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

TREVI ME 3104 este o statie meteo interesanta care indica vremea, umiditatea si temperatura, fiind echipata cu functii de termometru si higrometru.

Statia meteo este compacta si se va potrivi in orice mediu. Ceasul controlat prin radio permite precizia si punctualitatea actualizarilor, ceasul cu alarma este programabil in functie de orarul inclus in dispozitiv.
Acest design modern include un afisaj mare, usor de citit in 4 linii, care indica vremea, ora, data, umiditatea si temperatura.

Statia mini Trevi ofera, de asemenea o indicare prin pictograme grafice pentru prognoza meteo. Termometrul digital afiseaza temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit, iar puterea este furnizata prin intermediul a doua baterii AAA (nu sunt incluse).

Statia meteo Trevi ME 3104 este un dispozitiv tehnologic care afiseaza informatii despre vreme si calendar.

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 20 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: