Spray racire 400ml DUE CI A34F

COD: SPRAY A34F/400

Cod EAN : 8012528009894

Brand: DUE CI

Un aerosol special dezvoltat folosit pentru a localiza scurtcircuitele si defectiunile componentelor electronice (rezistente, condensatoare si circuite integrate) si pentru a testa continuitatea urmelor in PC-uri sau pentru a raci intregul circuit. Asigurati protectia radiatorului pentru componente sensibile...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Un aerosol special dezvoltat folosit pentru a localiza scurtcircuitele si defectiunile componentelor electronice (rezistente, condensatoare si circuite integrate) si pentru a testa continuitatea urmelor in PC-uri sau pentru a raci intregul circuit. Asigurati protectia radiatorului pentru componente sensibile la caldura in timpul dezlipirii si lipirii. Raciti rapid temperatura pana la -42 ° C. Sigur pentru utilizarea pe majoritatea materialelor. Se evapora in totalitate, fara a lasa reziduuri. Potrivit pentru indepartarea gumei de mestecat din tesaturi, pardoseli si alte suprafete. Nu este adecvat pentru utilizarea pe echipamente electrice in stare proaspata.

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 15 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: