Sistem monitorizare bebeliusi M7, IBaby

COD: BM-M7-IBABY

Cod EAN : 0868662000260

Brand: IBABY

Modelul iBaby Monitor M7, cu designul sau elegant, este usor de integrat in casa dumneavoastra si este sigur ca va va impresiona cu functiile sale inteligente. Pastrati un ochi pe copilul dvs. de pe dispozitivul mobil final in Full HD 1080p, oricand si oriunde v-ati afla. Accesul la distanta de la aparatul...

Citeste descriere completa

  • Share:
Stoc epuizat
Adauga produsul la favorite

Modelul iBaby Monitor M7, cu designul sau elegant, este usor de integrat in casa dumneavoastra si este sigur ca va va impresiona cu functiile sale inteligente. Pastrati un ochi pe copilul dvs. de pe dispozitivul mobil final in Full HD 1080p, oricand si oriunde v-ati afla. Accesul la distanta de la aparatul foto va permite sa urmariti fiecare pas pe cel mic, chiar si atunci cand nu sunteti acolo. Modul nocturn permite parintilor sa-si supravegheze copilul, chiar si in intuneric. Ajutati copilul sa adoarma, cantandu-i cantece de leagan sau vorbind usor cu el. Modulul M7 monitorizeaza temperatura ambientala si calitatea aerului , ceea ce inseamna ca sunteti alertat atunci cand exista schimbari in aerul ambiental si va puteti asigura ca bebelusul dumneavoastra are o somn odihnitor.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare