Radio cu ceas si alarma, RC 832, negru, Trevi

COD: CLOCK-DESK/RAD-RC832BK-TRV

Cod EAN : 8011000822570

Brand: TREVI

Categorii produs: Audio / Aparate audio pentru casa / Radiouri

Radioul Trevi RC 832 este de un mare ajutor pentru ve trezi dimineata. Are un design modern cu linii delicate si rotunjite si este perfect pentru a asculta melodii.

Radioul cu ceas se distinge printr-o forma caracteristica. Partea de sus este usor curbata si pe ea veti gasi butoanele pentru a seta diverse...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Radioul Trevi RC 832 este de un mare ajutor pentru ve trezi dimineata. Are un design modern cu linii delicate si rotunjite si este perfect pentru a asculta melodii.

Radioul cu ceas se distinge printr-o forma caracteristica. Partea de sus este usor curbata si pe ea veti gasi butoanele pentru a seta diverse functii. In fata este un display LED de 0,9 inch ce va indica timpul. Produsul dispune de radio AM / FM cu capacitatea de a putea stoca 20 de posturi de radio diferite.

Radioul cu ceas va permite sa va treziti cu un anumit post radio sau cu un tonul de alarma implicit clasic. Puteti seta functia Sleep pentru functia programabila de oprire sau amanare pentru a opri temporar alarma. Dispozitivul este alimentat de curent electric, dar este echipat si cu un compartiment pentru baterii pentru a evita oprirea brusca in cazul unei intreruperi.

Convenabil si usor de utilizat, Radio Alarm Trevi RC 832 este alegerea potrivita pentru dumneavoastra! Ce mai astepti?

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 20 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: