Priza de exterior smart wireless Woox R4026 16A

COD: ELADWF-SH-R4052-WOOX

Cod EAN : 8435350740528

Brand: WOOX

Categorii produs: Smart Living / Smart Home / Energie

Aceasta priza de exterior cu rezistenta la apa Wi-Fi se conecteaza la Internet prin reteaua Wi-Fi si controleaza
puterea distribuita aparatelor de uz casnic cu ajutorul sau prin intermediul telefonului smart sau a altui dispozitiv similar pentru a controla si verifica starea conexiunii prizei in orice...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Aceasta priza de exterior cu rezistenta la apa Wi-Fi se conecteaza la Internet prin reteaua Wi-Fi si controleaza
puterea distribuita aparatelor de uz casnic cu ajutorul sau prin intermediul telefonului smart sau a altui dispozitiv similar pentru a controla si verifica starea conexiunii prizei in orice loc in care este disponibila o retea WiFi.
O singura priza permite conectarea mai multor dispozitive ce o pot controla prin intermediul conexiunii acestei prize la o retea WiFi, aceasta folosind Smart Link net technology pentru a putea accesa cu usurinta setarile, in plus, are functie de sincronizare.
Poti crea proiecte DIY distractive pentru dispozitivele tale preferate si sa obtii informatii despre consumul de putere pentru urmarirea energiei de oriunde ai fi.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare