GP Batteries

GP BATTERIES a fost lansat in anul 2004 si si-a creat deja un nume in randul consumatorilor printr-o gama variata de produse orientate spre client, cu multe beneficii si cu un excelent raport calitate/pret.

Cu o experienta de proiectare si productie de peste 50 de ani, GP Batteries este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori mondiali de surse de energie portabile, incluzand in portofoliul de produse atat baterii de unica folosinta cat si reincarcabile, pachete de baterii reincarcabile si incarcator,lanterne, panouri solare etc.

Atitudinea inovativa si perseverenta cu care implementeaza rezultatele cercetarii stiintifice in practica, plaseaza GP Batteries pe primul loc in lume ca producator de baterii de unica folosinta de 9V, cilindrice de tensiune inalta (6V, 9V, 12V), baterii speciale si intre primii 3 producatori mondiali de baterii reincarcabile NiMH.

Calitatea produselor si a serviciilor GP Batteries au condus de-a lungul anilor la obtinerea a numeroase premii, printre care AC Nielsen conform Nielsen's MarketTrack Report, pozitioneaza in ultimii 10 ani consecutivi (2004 - 2013) bateriile UltraAlkaline GP, bateriile reincarcabile NiMH si incarcatoarele GP ca fiind produsele cu cele mai mari volume de vanzari per categorie produs, pentru piata din Hong Kong.

Cu gandul la satisfactia consumatorului si la pastrarea unei planete cat mai curate pentru cei care vor urma, GP Batteries face mari eforturi in dezvoltarea si utilizarea de tehnologii performante si totodata cat mai putin poluante, in a crea produse care sa protejeze mediul inconjurator atat in cursul ciclului de productie, al duratei de utilizare cat si in procesul de reciclare.

GP Batteries este compania care si-a asumat pionieratul in lansarea bateriilor fara mercur sau cu continut redus de metale grele, al pachetelor care includ baterii reincarcabile si incarcator si a incurajat prin programele sustinute inlocuirea bateriilor de unica folosinta cu baterii reincarcabile, pentru a se reduce cantitatea de deseuri toxice colectate la nivel planetar.

Pentru mai multe detalii despre GP si produsele GP Batteries va invitam sa vizitati sectiunea produse de pe www.vitacom.rosi www.gp-batteries.ro .

Riscuri generale ale utilizarii bateriilor

 

Industria de baterii portabile considera siguranta consumatorilor un subiect extrem de important; de aceea, a pregatit acest ghid adresat parintilor si persoanelor care au o pregatire medicala, pentru a se asigura ca acestia au informatiile necesare pentru a utiliza intr-o maniera sigura bateriile de tip pastila, iar personalul medical este informat asupra pasilor care trebuie urmati in cazul unui incident.

Bateriile de tip pastila sunt baterii special create pentru o mare varietate de echipamente de mici dimensiuni precum aparate auditive, ceasuri, telecomenzi sau jucarii. Aceste baterii au forma unui nasture sau a unei pastille si au diferite dimensiuni.

Industria bateriilor ia deja masuri semnificative pentru a limita riscul inghitirii acestor baterii. Acestea includ:

  • plasarea unor mesaje de avertizare pe ambalajele bateriilor cu dimensiuni ingerabile (de ex. AAA si mai mici).
  • participarea in procesul dezvoltarii standardelor pentru fabricarea electronicelor si jucariilor care contin baterii, in scopul de a face cat mai dificil accesul copiilor la baterii (de ex. asigurarea unor compartimente sigure pentru baterii)
  • actiuni prin intermediul Comisiei Electrotehnice Internationale (CEI) si a altor organizatii care stabilesc standarde pentru a imbunatati continuu procesul de fabricatie a bateriilor, siguranta folosirii echipamentelor care includ aceste baterii si armonizarea mesajelor de atentionare cu pictogramele de siguranta.
  • eforturi pentru crearea unor ambalaje mai sigure pentru copii in cazul anumitor tipuri de baterii care sunt in mod special susceptibile la pericol.

 

  • Share: