Kit tastatura+mouse USB NGS Cocoakit USA negru

COD: XYZ1

Cod EAN : 8435430609721

Brand: NGS

Este un combo cu tastatura si mouse fiabil, care se remarca pentru functionalitatea sa, caracteristicile tehnice vor facilita foarte mult sarcinile de calcul zilnic.

Tastatura a fost, de asemenea, proiectata cu forme rotunjite si colorate negru care confera un aspect elegant. Mai mult, tastele sale...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Este un combo cu tastatura si mouse fiabil, care se remarca pentru functionalitatea sa, caracteristicile tehnice vor facilita foarte mult sarcinile de calcul zilnic.

Tastatura a fost, de asemenea, proiectata cu forme rotunjite si colorate negru care confera un aspect elegant. Mai mult, tastele sale silentioase il transforma intr-un accesoriu confortabil pentru computer.

Acest kit este prevazut cu 12 chei multimedia utilizate in mod obisnuit, care le permit utilizatorilor sa isi indeplineasca zilnic sarcinile de calcul, cum ar fi: acces direct la browserul Internet, modul de repaus al computerului, controlul volumului si mutarea etc.
De asemenea, incorporeaza un design original si rezistent la deversare.

Mouse-ul optic de 1000 dpi ofera raspuns rapid si miscari de inalta precizie. Include derulare antiderapant pentru a asigura o strangere suplimentara si este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea la dreapta si la stanga.

Mai mult, NGS Cocoa Kit include functia Plug & Play care permite conectarea imediata a mouse-ului si tastaturii prin conectorul USB la computer imediat.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: