Kit de Bluetooth pentru masina; Mr. Handsfree

COD: CEL.MRH-EASY

Cod EAN : 5414633008022

Brand: MR. HANDSFREE

Categorii produs: Audio / Comunicare / Carkituri

Dl Handsfree Albastru Easy este un carkit Bluetooth ® delicat usor de parasolarul de fixare clip sau tabloul de bord de montare.
Blue Easy este stylishl si compact de reproducere o calitate perfecta a sunetului clar. Acest carkit Bluetooth este usor sa se integreze in fiecare masina perfect datorita...

Citeste descriere completa

  • Share:
Stoc epuizat
Adauga produsul la favorite

Dl Handsfree Albastru Easy este un carkit Bluetooth ® delicat usor de parasolarul de fixare clip sau tabloul de bord de montare.
Blue Easy este stylishl si compact de reproducere o calitate perfecta a sunetului clar. Acest carkit Bluetooth este usor sa se integreze in fiecare masina perfect datorita designului sau compact. Blue Easy vine cu operarea unui singur buton pentru a raspunde si a termina sau respinge un apel. Blue Easy apelarea vocala si numarul de caracteristici de reapelare.Bateria reincarcabila a Blue Easy are un timp de asteptare de 20 de zile si un timp de vorbesc de 15 de ore. Bateria poate fi incarcata complet in mai putin de 3 ore. Blue Easy suporta de asemenea 8 dispozitive diferite ceea ce il face usor de a conecta mai multe telefoane mobile diferite.

Display LCDNu
SunetMono
Cabluri ISO incluseNu
Compatibil AD2PNu
Bluetooth2

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare