Kit Videointerfon cu afisaj de 7" si conexiune la 2 fire, Well

COD: VDPK-EAGLE-WL

Cod EAN : 5948636034318

Brand: WELL

Kitul Well Eagle este un video interfon practic si foarte modern care include o unitate externa cu camera video si un monitor color cu un ecran generos de 7" si cu o rezolutie de 800 x 480 px. Acest model de video interfon este o solutie simpla pentru a face mai sigur accesul in locuinta dumneavoastra....

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Kitul Well Eagle este un video interfon practic si foarte modern care include o unitate externa cu camera video si un monitor color cu un ecran generos de 7" si cu o rezolutie de 800 x 480 px. Acest model de video interfon este o solutie simpla pentru a face mai sigur accesul in locuinta dumneavoastra. Puteti vedea cine este la usa, ii puteti vorbi persoanei respective si puteti actiona deschiderea automata a usii, daca aveti instalata o yala electromagnetica de 12V. Evitati, astfel, surpize neplacute si oaspeti nedoriti.
Este potrivit atat pentru vile, locuinte cat si pentru birouri.
Conectarea se face prin 2 fire, oferind o instalare foarte usoara.
Monitorul interior are un design foarte elegant, ultrasubtire si cu taste tactile.
Unitatea exterioara este rezistenta apa, este fabricat din material antioxidabil.
Datorita LED-urilor cu infrarosu, chiar si in conditii de intuneric absolut, puteti identifica persoana din fata usii dumneavoastra.
Pot fi selectate 16 melodii diferite pentru sonerie. Volumul convorbirii si tonurile soneriei sunt reglabile.
Luminozitatea si cromatica imaginii monitorului sunt reglabile.
La acest sistem se pot conecta pana la 2 unitati exterioare (una principala si una secundara) si trei unitati interioare conectate la unitatea exterioara (include un monitor principal si doua monitoare secundare).
Pachetul contine: monitorul, unitatea externa, protectie impotriva intemperiilor, alimentator, consola fixare monitor si elemente de fixare.

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 8 BXG

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: