Hard-disk-intern-Western-Digital-Purple-Surveillance-1TB-SATA3-64MB-WD10PURZ-1

Hard disk intern Western Digital Purple Surveillance 1TB SATA3, 64MB, WD10PURZ

Hard disk intern Western Digital Purple Surveillance 1TB SATA3, 64MB, WD10PURZ

278,90Ā Lei
SKU
45543
Cod Articol
HDD-3.5/1TB-WD10PURZ-WD
EAN
0718037856780
Estimare Disponibilitate (Zile)
5
Epuizat din stoc

Unitatile WD Purpleā„¢ sunt proiectate special pentru supraveghere pentru a ajuta la rezistenta fluctuatiilor ridicate de caldura si vibratiilor echipamentelor din mediile NVR.
O unitate desktop obisnuita este construita pentru a rula doar pentru intervale scurte, nu in mediul dur 24/7 mereu activ al unui sistem de supraveghere de inalta definitie. Cu WD Purple, beneficiati de stocare fiabila, de clasa de supraveghere, care este testata pentru compatibilitate intr-o gama larga de sisteme de securitate. Tehnologia exclusiva AllFrameā„¢ ajuta la reducerea pierderii cadrelor si la imbunatatirea redarii video generale.

Tehnologia exclusiva AllFrame de la Western Digital
Toate unitatile WD Purpleā„¢ sunt echipate cu tehnologia AllFrameā„¢, care imbunatateste fluxul ATA pentru a ajuta la reducerea pierderii de cadre si la imbunatatirea redarii video in ansamblu, intr-o multitudine de solutii video de securitate.



Evaluari imbunatatite ale sarcinii de lucru
Unitatile WD Purpleā„¢ au o evaluare a sarcinii de lucru de pana la 180 TB/anā· - de pana la trei ori mai mare decat unitatile desktop - pentru a face fata cerintelor unice ale sistemelor DVR si NVR de supraveghere video obisnuita.



Camere multiple, fluxuri multiple
Inregistratoarele moderne accepta acum mai multe fluxuri video pe camera. Anumite unitati WD Purpleā„¢ accepta pana la 64 de camere HD cu un singur flux (vezi tabelul cu specificatii) si pot, de asemenea, sa accepte multe dintre cele mai recente camere care transmit mai multe fluxuri pentru a activa functionalitatea de baza AI. Cu atat de multe optiuni, aveti flexibilitatea de a face upgrade sau extinde aplicatiile de securitate in viitor.



Proiectate pentru solutiile de supraveghere de azi si de maine
Cu un MTBF de pana la 1 milion de oreĀ¹, unitatile WD Purpleā„¢ sunt proiectate pentru DVR-urile si NVR-urile de supraveghere obisnuite care functioneaza 24/7. Cu componente rezistente la patareĀ² si suport pentru mai mult de opt locasuriĀ², unitatile WD Purple ofera o functionare fiabila in sistemele de supraveghere chiar si in medii dure.



Compatibilitate larga. Integrare perfecta.
Hard disk-urile WD Purpleā„¢ sunt construite avand in vedere compatibilitatea, astfel incat sa puteti adauga rapid si fara probleme capacitatea sistemului dvs. de supraveghere. Cu o gama larga de carcase si chipset-uri de top in industrie acceptate, cu siguranta vei gasi DVR sau NVR.Capacitate: 1 TB
Viteza de rotatie: 5400 RPM
Cache: 64 MBInterfata: SATA 3Format: 3.5 inch
Dimensiuni: 101 x 147 x 26 mm
Rata de transfer: 6 GB/s
Greutate: 450g
Mai multe informatii
Product NameHard disk intern Western Digital Purple Surveillance 1TB SATA3, 64MB, WD10PURZ
Cod ArticolHDD-3.5/1TB-WD10PURZ-WD
BranduriWD
Stoc furnizorNu
Estimare Disponibilitate (Zile)5
Dimensiune Lungime (cm)10.100000
Dimensiune Latime (cm)14.700000
Dimensiune Inaltime (cm)2.610000
EAN0718037856780
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHard disk intern Western Digital Purple Surveillance 1TB SATA3, 64MB, WD10PURZ
Rating-ul dumneavoastra
Product Campaign