Ceas de masa cu alarma, termometru alb/roz Trevi

COD: CLOCK-DESK-SLD3860PK-TRV

Cod EAN : 8011000019475

Brand: TREVI

Categorii produs: Audio / Aparate audio pentru casa / Radiouri

Ceasul digital TREVI SLD 3860 este dispozitivul ideal pentru a fi intotdeauna informat despre timp si temperatura si in acelasi timp poate fi un obiect frumos de decor.

Acest ceas digital Trevi are o forma patrata rafinata, cu colturi rotunjite. Dispune de un ecran LCD mare, cu iluminare LED albastra,...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Ceasul digital TREVI SLD 3860 este dispozitivul ideal pentru a fi intotdeauna informat despre timp si temperatura si in acelasi timp poate fi un obiect frumos de decor.

Acest ceas digital Trevi are o forma patrata rafinata, cu colturi rotunjite. Dispune de un ecran LCD mare, cu iluminare LED albastra, care este vizibil din orice colt al camerei.Indica ormatul de 12/24 de ore si, de asemenea, calendarul cu indicarea zilei din saptamana, disponibil in 6 limbi diferite.

Dispozitivul digital Trevi este echipat cu ceas desteptator care poate fi setat utilizand butonul corespunzator. Profitul contine de asemenea, functia de amanare a alarmei pe care o puteti activa apasand butonul mare amplasat deasupra ceasului. Aparatul este aliment cu 2 baterii AAA amplasate in compartimentul din spate.

Cu ceasul digital TREVI SLD 3860 vei avea toate informatiile disponibile.

Unitate Contine
BXG 1 buc.
BXE 40 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau: