Camera WiFi 720p pan tilt ABS alba pentru SAS-CLALARM10 Konig

COD: SAS-CLALIPC10

Cod EAN : 5412810236282

Brand: KONIG

Camera IP de interior este compatibila doar cu sistemele de securitate Smart Home SAS-CLALARM10 si SAS-CLALARM05. Camera se conecteaza la unitatea principala a sistemului de securitate smart iar gestionarea se va face de pe dispozitivul media personal. Camera dispune de video HD folosind mai putina latime...

Citeste descriere completa

  • Share:
In stoc
Adauga produsul la favorite

Camera IP de interior este compatibila doar cu sistemele de securitate Smart Home SAS-CLALARM10 si SAS-CLALARM05. Camera se conecteaza la unitatea principala a sistemului de securitate smart iar gestionarea se va face de pe dispozitivul media personal. Camera dispune de video HD folosind mai putina latime de banda datorita tehnologiei de compresie H.264. Instalare si configurare dureaza doar cateva minute, cu o aplicatie gratuita (disponibila in prezent pentru iOS, Android si WP). Aparatul foto acopera aproape 100% dintr-o camera, datorita gamei sale panoramare si de inclinare larga. viziune de noapte si doua cai audio fac potrivit pentru supraveghere de la distanta (copii, varstnici, etc.).

Unitate Contine
B0X 16 buc.

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare