Aparat cu ultrasunete pentru curatare bijuterii 50 W, alb, HQ

COD: HQ-JC60

Cod EAN : 5412810254101

Brand: HQ

Categorii produs: Casa & Timp liber / Produse de curatat / Lux

Curatati bijuteriile cu acest dispozitiv de curatare cu ultrasunete. Undele sonore vibreaza la 43 kHz, ceea ce asigura ca tot praful si murdaria sunt indepartate cu atentie. Pur si simplu puneti bijuteriile in rezervorul de 600 ml si porniti dispozitivul. Chiar si acele colturi dificile vor fi perfect...

Citeste descriere completa

  • Share:
Stoc epuizat
Adauga produsul la favorite

Curatati bijuteriile cu acest dispozitiv de curatare cu ultrasunete. Undele sonore vibreaza la 43 kHz, ceea ce asigura ca tot praful si murdaria sunt indepartate cu atentie. Pur si simplu puneti bijuteriile in rezervorul de 600 ml si porniti dispozitivul. Chiar si acele colturi dificile vor fi perfect curate. Cronometrul digital va permite sa setati timpul de curatare de la 1,5 la 8 minute. Capacul transparent va permite sa vedeti ca bijuteriile dvs. sunt curatate. Pastrati curate ornamentele pretioase, bijuteriile si chiar ochelarii stralucitori !

Caracteristici

Vibreaza la 43 kHz, ceea ce asigura o curatare atenta
Timer digital pentru setarea timpului de la 1,5 la 8 minute
Usor de folosit
Alimentare: 230 VAC
Material: Plastic
Capacitate: 600 W

Unitate Contine
BOX 1 buc.
BO2 6 BOX

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei

Adauga comentariul tau:


Produse similare