Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Valori

  • Viziunea
1.  Sa fim cel mai important furnizor al pietei traditionale de produse si accesorii electronice.
2. 
Sa devenim partenerul preferat, primul furnizor la care se gandesc clientii nostri, care le ofera produse de calitate la preturi corecte, stocuri permanente si suficiente.
3.  Sa fim formatori de piata oferind partenerilor nostri produse inovative cu un plus de valoare atât pentru ei cat și pentru consumatorii finali
4. 
Sa ne impunem standarde tot mai ridicate la serviciile prestate, prin implementarea de solutii care sa vina in sprijinul partenerilor
5. 
Sa crestem importanta brandurilor proprii atat in cifra de afaceri Vitacom cat si in cea a clientilor nostri.

  • Misiune
1.  Realizăm parteneriate de lungă durată bazate pe relații de câștig – câștig și respect reciproc. Implementăm constant strategii care îmbunătățesc eficiența și eficacitatea serviciilor oferite cu scopul de a spori nivelul de satisfacție al partenerilor noștri.
2. 
Echipa noastră este determinată să își atingă potențialul maxim în cadrul acestei companii. Investim constant în educația angajaților și suntem în căutarea acelor persoane care se pot identifica cu valorile promovate de către companie.

  • Valori:
1.  Integritate. Nu facem promisiuni pe care nu le putem onora. Suntem onești cu partenerii noștri, lucru care ne asigură relații de lungă durată cu aceștia.
2.  Profesionalism.
Păstrăm o atitudine responsabilă, orientată spre client și suntem mereu pregătiți pentru a rezolva orice problemă în cel mai scurt timp posibil.
3.  Educatie.
O companie valoroasă este formată din angajați valoroși. Asigurăm instruirea continuă a echipei noastre pentru a îmbunătăți abilitățile personale și profesionale ale acestora. 4.  Comunicare. Suntem foarte atenti la parerea clientilor nostri despre noi si ii incurajam in a ne transmite opinia sincera pentru a putea imbunatati calitatea produselor si serviciilor oferite.
5.  Lucru in echipa. Știm că doar împreună vom reuși. Fiecare membru al echipei conștientizează acest lucru și acționează în consecință.

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.