Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Timp liber

Buna dispozitie este o latura importanta a echipei noastre. Dorim sa destindem atmosfera zilelor incarcate astfel organizam o serie de programe de relaxare si recreere, distractia fiind punctul cel mai important.

Organizam programe sportive: fotbal intre colegii talentati¬Ě, la fel avem o echipa de fotbal cu care participam la diferite intreceri cu echipele altor firme. De asemenea putem alege si baschetul, la care participa atat colegele cat si colegii dornici de miscare.   Stim sa dansam, sa chefuim si sa sarbatorim impreuna cu orice ocazie: Craciun, Revelion, Aniversarea Vitacom etc. Organizam team building-uri pentru a ne intari spiritul de echipa.

Cu activitatile sportive si distractie dorim sa mentinem echilibrul unei vieti sanatoase. Pentru noi conteaza foarte mult modul de viata sanatos al colegilor cat si buna lor dispozitie. Suntem constienti cat de important este pentru un individ sa aiba echilibru intre cele 2 planuri: cel profesional si cel personal. Si le respectam.

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.