Harta siteului
article
imgAgent
Promo Promo Promo Promo

Testimoniale Training De vanzari

 

TESTIMONIALE

Vitacom si PicOil organizeaza Training de Vanzari si Workshop Marketing pentru Parteneri! Iata parerile participantilor:

 

TRAINING LA IASI

2017


 

“Eu inca mai am adrenalina in sange. Pentru mine a fost o super-experienta. A fost ceva nou. Am intalnit oameni binevoitori. Am fost primita extrem de bine. M-am si implicat ca mi-a placut. Am vazut cat sunt de importante: limbajul verbal si nonverbal plus atitudinea. Am realizat ca noi faceam activitati de marketing si pana acum. Am capatat mult mai multa incredere in produsele pe care le vindem, pentru ca eu, ca si vanzator trebuie sa cred in produse.

Si tot repet: comparatia schimba valoarea lucrurilor, si timpul estompeaza valoarea. In plus, am invatat sa fiu mai amabila si sa am mai multa incredere in mine.

As recomanda absolut acest curs, de fapt l-am si recomandat deja.”

Georgeta Badea

ELECTRO TOTAL

 

“A fost o mare placere pentru noi, sa participam la training-ul de vanzari organizat de VITACOM ELECTRONICS in weekend-ul acesta la Iasi. A fost o experienta utila care isi va pune amprenta asupra vanzarilor noastre. Vizita a contribuit la o mai buna cunoastere, sub aspect tehnic, a produselor noi, pe care le vom comercializa in viitor.

In magazinul nostru am reusit sa incantam de fiecare data clientii, cu beneficiile oferite de firma VITACOM. Bunaoara campania de lozurilor razuibile s-a bucurat de un real succes, contribuind la fidelizarea clientilor finali.

Recomand si altor clienti Vitacom, sa participe la astfel de experiente, deoarece, modul documentat al intalnirilor va duce in final la cresterea profitabilitatii tranzactiilor.

In numele firmei QUARTZ ELECTRO, noi va multumim pentru invitatie si va felicit pentru buna organizare a evenimentului.”

Aurica Dumitrascu

QUARTZ ELECTRO

 

“Eu am participat la mai multe evenimente de acest fel in trecut, am ramas placut impresionat de evenimentul de la Sinaia si am dorit sa vad cum se desfasoara acest training.

La fel am ramas placut impresionat de acest eveniment. Voi pune in practica in mod special informatiile despre abordarea clientilor.”

Filip Paruschi

EUROTECH

 

 

“Chiar daca in acest moment nu am mult contact cu partea de vanzari, am vrut sa particip pentru experienta in vanzari. Informatiile au fost potrivite pentru domeniul meu.”

Teodor Ciobanu

TODI

 

 

“Eu nu am mai participat la astfel de training-uri. Pentru mine a fost o experienta unica pe care o voi impartasi cu alte persoane. Mi-a placut partea despre dezvoltarea relatiei cu clientii, pe care cu siguranta o voi pune in practica.”

Andra Maria Chelaru

GIRELI

 

 

“Eu am participat cu angajatii mei pentru prima oara la un astfel de curs, pentru ca am dorit sa ne specializam pe relatiile cu clientii. Recomand acest curs tuturora, indiferent de domeniul de activitate. Vor afla informatii noi si utile in ceea ce priveste relatiile cu clientii.”

Doru Motas

MOTASROX

 

 

“Recomand acest curs celor care doresc sa isi dezvolte: cunostinte in vanzari, strategii de cunoastere si solutii potrivite pentru nevoile clientilor. Este util din punct de vedere al pregatirii profesionale si mai ales celor care doresc sa fie in pas cu noutatile. Evident voi aplica cunostintele primite.”

Iulian Simon

KAISIM

 

 

TRAINING LA TIMISOARA

2016


 

“Am invatat lucruri noi! A fost educativ, interesant!

As recomanda aceast training tuturor, au ce sa invete, o experienta frumoasa, benefica, pentru orice tip de afacere...

Am inceput sa reactivez contul de Facebook al societatii pentru inceput, urmand sa pun in aplicare ce am invatat!"

 

Ioana Mocanu

PROFIMEX

 

 

"Am aflat care sunt produsele noi de la Vitacom!

Recomand tuturor colaboratorilor Vitacom care vor sa fie la zi cu noutatile pietei!

O noua abordare, una imbunatatita si o alta viziune orientata catre client!"

 

Nicoleta Toma

NOD ELECTRONIC TECNOLOGY

 

 

"Prezentarea a fost placuta, interesanta, educativa.

Am invatat multe lururi noi care ma pot ajuta pe mine si pe ceilalti in meseria lor.

Acum am alta atitudine si respect in relatia cu clientii mei.”

 

Bacila Geta

GESOCOMPUTERS

 

 

“A meritat sa particip deoarece am intalnit oameni noi, cu o vasta experienta in domeniu. La acest training mi-am descoperit punctele mai slabe si cum as putea sa le imbunatatesc, am invatat care sunt lucrurile prioritare, ordinea si importanta lor.

Urmeaza sa pun in aplicare informarea corecta despre produse si promovarea acestora.

Multumesc Vitacom pentru increderea pe care mi-a insuflat-o, pentru informatii, stimulare, buna dispozitie si colaborare!”

 

Milica Viziteu

DELPAS

 

“In primul rand doresc sa va multumesc pentru sansa pe care ne-ati oferit-o, mie

si colegului meu de a participa la training-ul de marketing si vanzari.

 

A fost o experienta placuta, am ramas cu multe informatii utile dupa acest training.

Consider ca am invatat multe lucruri foarte utile pentru domeniul in care lucrez, de exemplu

am invatat noi metode de vanzare si de promovare a produselor.

Am fost foarte impresionata de modul in care a fost organizat trainingul, totul  fiind la superlativ!

Cu siguranta as repeta aceasta experienta si cu drag o recomand si altor persoane.

 

Am inceput sa aplicam deja in firma unele din lucrurile pe care le-am invatat, de exemplu: ne-am organizat

baza de contacte si am inceput sa facem o campanie promotionala prin intermediul sms marketing,

urmand sa lucram si cu platforma de e-mail marketing, Mailchimp.”

 

Pistritu Larisa

TOSSIT

 

“Am invatat foarte multe lucruri noi, am vazut care sunt trendurile pietei, am vazut multe produse noi si interesante. Am inteles mai bine gama GP, care este motivul pentru care power bank-urile sunt mai scumpe… dar calitativ mai bune fata de ce exista in piata.

Mi-a placut pentru ca am interactionat si cu altii, am aflat parerea altora.

Voi recomanda si pentru restul de colegi, am iesit din rutina zilnica, mi-am schimbat perspectiva, mentalitatea. Acum gandesc mai pozitiv si incerc sa dau mai multe detalii clientilor si sa zambesc mai mult.

Tot ce a prezentat Natalia si Maria imi va fi de folos in urmatoarea perioada, voi aplica toate metodele de atragere client”.

 

Nicoleta Ceausu

EXPERT COMPUTER

 

“Pentru mine totul a fost nou, am invatat de la fiecare ceva. De la D-ul Mihai cum sa atrag clientii, cum sa ii fidelizez… la fel mi-a placut si de D-ul Zoli, am auzit noutati.

Din prezentarea cu lozuri am inteles cum trebuie sa facem campania.

Am si facut pagina noastra de facebook pe firma, si urmeaza sa aplicam si alte metode prezentate.”

 

Liliana Vacar

NYTRON ELECTRONIC

 

 

 ...#...
Vitacom Electronics in colaborare cu Avalon Management, organizeaza training-urile "Aprofundarea Cunostintelor de Vanzari". Iata cateva din impresiile Partenerilor:


“Ceea ce mi-a placut, este ca ati venit cu idei si explicatii pentru fiecare activitate in parte. Ati reusit sa personalizati cumva toate informatiile, astfel incat fiecare dintre noi sa putem aplica in practica, in cadrul companiei, cele invatate.” - Mag Anna, Reprezentant Vanzari Style SRL

                                                                             ...#...

"Trainingul mi-a facut ordine in cunostinte. Am apreciat structura acestuia, disponibilitatea trainerului de a raspunde tuturor intrebarilor, exemple si sfaturi practiceatmosfera relaxanta si materialele folosite. Util!" - Calin Rusu, Account Manager Silelectric SRL

                                                                              ...#...


“Consider ca trainingul si-a atins scopul, nu numai prin continut, dar si prin faptul ca am avut sansa sa analizam situatiile concrete cu care ne confruntam, fiind comparate cu practici eficiente din domeniu. Am obtinut solutii reale, nu doar teoretice.” - Laszlo Nagy, Reprezentant Vanzari Poly Szaki SRL

 

Training Timisoara 
“Pentru mine a fost foarte util atat trainingul de vanzari, cat si prezentarea de produse. Apreciez. Am aflat atat lucruri cunoscute care mi s-au confirmat cat si lucruri noi din care trebuie sa pun in practica cat mai multe.” - Virgil Neagoi, Reprezentant Vanzari, Electrosib SRL.


                                                                              ...#...

 

“Imediat dupa training-ul de vanzari, am inceput saptamana cu forte proaspete. Intentionez sa pun in practica tot ce am auzit si ma gandesc
sa fac planuri de afaceri pe termen mediu si lung. Cursul mi-a dat idei de dezvoltare si doresc sa particip si pe viitor. Am adaugat la lista de comanda o parte dintre produsele prezentate.” - Adrian Bancu, Administrator Rubin SRL.


                                                                              ...#...

 

“Vom incerca sa aplicam unele idei despre care am aflat la training. Primul lucru care il vom implementa chiar in aceasta luna va
fi pagina web ,deja am pornit  cu primii pasi in acest sens. M-am simtit foarte bine in prezenta Vitacom. Cat despre produsele prezentate: au fost cateva detalii si date tehnice care vor prinde bine in vanzari pentru convingerea clientului." - Lucian Petruse, Administrator, Luciclau Computer.

                                                                              ...#...
 

“Dupa ziua petrecuta la conferinta VITACOM,  realizarea unui mic magazin in genul  magazinul dumneavoastra din Timisoara a devenit  obiectivul nr 1 atat pentru cresterea volumului de vanzari, cat si pentru a diversifica gama de  produse. Mi-a placut foarte mult magazinul dumneavoastra unde este foarte bine organizat totul si vad si alte oportunitati. M-ati convins si voi dori pe viitor sa mai particip la astfel de evenimente.” - Raica Voicu, Administrator Expert Computers SRL.

 
                                                                              ...#...
 
“A fost un training foarte util, bine organizat, bazat pe practica.Un curs care te motiveaza sa te dezvolti si sa contribui la dezvoltarea celorlalti. Am aflat lucruri utile si aplicabile chiar din urmatoarea zi de lucru, nu doar teorie si generalitati. Completare la curs au fost si prezentarile de produse. Un om bun de vanzari trebuie sa cunoasca produsele noi aparute pe piata, sa fie cu un pas inaintea concurentei. Au fost doua zile pline de realizari personale si profesionale.” - Bacila Gerogeta, Consultant Vanzari IT, Gesocomputers SRL.


                                                                              ...#...

 “Parerea mea personala este ca trainingul a fost benefic. Voi incerca sa transmit oamenilor din subordine cat mai multe si sa incerce sa aplice cat mai multe.” - Nicu Neagoi, Administrator Electrosib SRL
 
                                                                              ...#...

“Un bun prilej de a afla cat de multe oportunitati exista in acest moment neexploatate in domeniul de vanzari. Au fost prezentate foarte multe informatii de calitate, multe dintre ele neutilizate in practica pana acum. Experienta pe care am avut-o in magazine si cea primita de la prezentarile de produse a adaugat un plus de valoare celor 2 zile. Recomand tuturor acest curs interactiv.” - Mocanu Ioana, Gestionar, Profimex SRL.


                                                                              ...#...

"Cu totul diferit de evenimente similare si cu accente serioase din care am invatat si m-am amuzat deopotriva antrenant si deloc plictisitor, a fost interesant sa aflu alte abordari si perspective  ceea ce inseamna o sursa de informare foarte buna. Felicitari Trainerului si Echipei Vitacom. " -  Panda Livius, Administrator Proton SRL.

 

 

 


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.