Harta siteului
article
imgAgent
Promo ParteneriatPromo Misiune VitacomPromo Seriozitate Vitacom

Testimoniale Training De vanzariVitacom Electronics in colaborare cu Avalon Management, organizeaza training-urile "Aprofundarea Cunostintelor de Vanzari". Iata cateva din impresiile Partenerilor:


“Ceea ce mi-a placut, este ca ati venit cu idei si explicatii pentru fiecare activitate in parte. Ati reusit sa personalizati cumva toate informatiile, astfel incat fiecare dintre noi sa putem aplica in practica, in cadrul companiei, cele invatate.” - Mag Anna, Reprezentant Vanzari Style SRL

                                                                                                          ...#...

"Trainingul mi-a facut ordine in cunostinte. Am apreciat structura acestuia, disponibilitatea trainerului de a raspunde tuturor intrebarilor, exemple si sfaturi practiceatmosfera relaxanta si materialele folosite. Util!" - Calin Rusu, Account Manager Silelectric SRL

                                                                                                          ...#...

“Consider ca trainingul si-a atins scopul, nu numai prin continut, dar si prin faptul ca am avut sansa sa analizam situatiile concrete cu care ne confruntam, fiind comparate cu practici eficiente din domeniu. Am obtinut solutii reale, nu doar teoretice.” Laszlo Nagy, Reprezentant Vanzari Poly Szaki SRL

Training Timisoara


 
“Pentru mine a fost foarte util atat trainingul de vanzari, cat si prezentarea de produse. Apreciez. Am aflat atat lucruri cunoscute care mi s-au confirmat cat si lucruri noi din care trebuie sa pun in practica cat mai multe.” Virgil Neagoi, Reprezentant Vanzari, Electrosib SRL.

                                                                                                  ...#...

  “Imediat dupa training-ul de vanzari, am inceput saptamana cu forte proaspete. Intentionez sa pun in practica tot ce am auzit si ma gandesc sa fac planuri de afaceri pe termen mediu si lung. Cursul mi-a dat idei de dezvoltare si doresc sa particip si pe viitor. Am adaugat la lista de comanda o parte dintre produsele prezentate.” Adrian Bancu, Administrator Rubin SRL.

                                                                                                  ...#...

  “Vom incerca sa aplicam unele idei despre care am aflat la training. Primul lucru care il vom implementa chiar in aceasta luna va fi pagina web ,deja am pornit  cu primii pasi in acest sens. M-am simtit foarte bine in prezenta Vitacom. Cat despre produsele prezentate: au fost cateva detalii si date tehnice care vor prinde bine in vanzari pentru convingerea clientului."  Lucian Petruse, Administrator, Luciclau Computer.

                                                                                              ...#...
  “Dupa ziua petrecuta la conferinta VITACOM,  realizarea unui mic magazin  in genul  magazinul dumneavoastra din Timisoara a devenit  obiectivul nr 1 atat pentru cresterea volumului de vanzari, cat si pentru a diversifica gama de  produse. Mi-a placut foarte mult magazinul dumneavoastra unde este foarte bine organizat totul si vad si alte oportunitati. M-ati convins si voi dori pe viitor sa mai particip la astfel de evenimente.” Raica Voicu, Administrator Expert Computers SRL.
 
                                                                                            ...#...
 
“A fost un training foarte util, bine organizat, bazat pe practica. Un curs care te motiveaza sa te dezvolti si sa contribui la dezvoltarea celorlalti. Am aflat lucruri utile si aplicabile chiar din urmatoarea zi de lucru, nu doar teorie si generalitati. Completare la curs au fost si prezentarile de produse. Un om bun de vanzari trebuie sa cunoasca produsele noi aparute pe piata, sa fie cu un pas inaintea concurentei. Au fost doua zile pline de realizari personale si profesionale.” Bacila Gerogeta, Consultant Vanzari IT, Gesocomputers SRL.

                                                                                            ...#...

 “Parerea mea personala este ca trainingul a fost benefic. Voi incerca sa transmit oamenilor din subordine cat mai multe si sa incerce sa aplice cat mai multe.” Nicu Neagoi, Administrator Electrosib SRL
 
                                                                                          ...#...

“Un bun prilej de a afla cat de multe oportunitati exista in acest moment neexploatate in domeniul de vanzari. Au fost prezentate foarte multe informatii de calitate, multe dintre ele neutilizate in practica pana acum. Experienta pe care am avut-o in magazine si cea primita de la prezentarile de produse a adaugat un plus de valoare celor 2 zile. Recomand tuturor acest curs interactiv.” Mocanu Ioana, Gestionar, Profimex SRL.


                                                                                        ...#...

"Cu totul diferit de evenimente similare si cu accente serioase din care am invatat si m-am amuzat deopotriva antrenant si deloc plictisitor, a fost interesant sa aflu alte abordari si perspective  ceea ce inseamna o sursa de informare foarte buna. Felicitari Trainerului si Echipei Vitacom. "  Panda Livius, Administrator Proton SRL.

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.