Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Testimoniale

Vizita Wentronic 2017

Primul an in care Vitacom Electronics, alaturi de partenerii de top viziteaza compania Wentronic.
Partenerii isi exprima parerea cu privire la aspectele intalnite in cadrul vizitei:


Testimonial Sergiu Cufteac - Unitel


Testimonial Adelaida Vladoiu - Adelaida Impex


Testimonial Costel Vasiliu - Quartz Electro


Testimonial Liliana Cernauti - Shortcut Electronic

 

Testimonial Otildisz Balogh - Mikado Electronic

 

----- # -----

 

On behalf of my colleagues we would like to thank you very much for the invitation an participation on conference, and get to know the company and the wonderful people of Vitacom.

This meeting gave us a better getting to know your market and we could see how Vitacom is a resilient company.

Monika Sobkowiak, K&M

 

I really want to thank you and your team for the true hospitality and the professional conference!

And, of course the great party.

I'm looking forward to a great Q4 2017 and a successful cooperation together in 2018!

Serge, NEDIS

 

Multumesc mult de tot. (Conferinta) Arata super bine si pare ca a fost un eveniment foarte reusit. Sper ca la un viitor eveniment sa pot fi si eu prezent.

Vlad Bulciu, DPD

 

Iti multumesc din nou pentru invitatie, a fost o placere sa particip la eveniment, diferit fata de evenimentele altor distribuitori la care am mai participat si ma bucur ca am plecat acasa mai “bogata” dupa ziua petrecuta impreuna cu echipa Vitacom.

Mi-a placut ca nu a fost un eveniment al brandurilor ci a fost un eveniment al business-ului facut impreuna, iar petrecerea a fost fff reusita!

Laura Ciobanu, TENDA

 

Intr-o zi in care toate pareau sa mearga prost, suna telefonul ”Felicitari, ati castigat o zi la SPA" stresul s-a spulberat, problemele si-au gasit rezolvare si uite asa Vitacom a reusit sa-mi transforme o zi nefavorabila intr-una minunata!

Multumesc Vitacom!

Lungu Ioana -Iuliana, RIVI GROUP

 

Dorim sa va multumim pentru invitatia companiei noastre Satelit SRL la conferinta CEARC 2017 si in mod deosebit sa felicitam persoanele care au fost "in spatele" acestui eveniment, pentru buna organizare, prezentare si modul in care ne-au primit / instruit. A fost un eveniment de inalta clasa.

Daniel Mociran, SATELIT

 

Suntem incantati sa fim din nou prezenti la CEARC, un eveniment care ne ajuta sa fim conectati la ultimele informatii din domeniu.

Anul acesta ne bucuram de castigarea unui voucher pentru participarea la conferinta si multumim organizatorilor pentru aceasta oportunitate!

Speram ca parteneriatul nostru sa se dezvolte si sa gasim cele mai bune solutii pentru a veni in sprijinul clientilor nostri.

ing. Vasile Dorin RADAC, TOP TECH

 

----- # -----

 

Va invitam sa urmariti testimonialele Partenerilor Daliro si Proton, care au avut ocazia sa viziteze sediul GP-Batteries, in urma rezultatelor foarte bune inregistrate! Cu aceasta ocazie ii felicitam si le dorim mult succes tuturor partenerilor!

 

Testimonial DALIRO

 

 

Testimonial PROTON

 

 

----- # -----

 

Vara asta ne-a surprins!

Iată Parteneri care au câștigat în cadrul campaniei Vara prea fierbinte.

Felicitări!

 

 

 

----- # -----

 

Noiembrie 2016 - Partenerii Vitacom care si-au atins targetul, au beneficiat de vizita la cel mai mare distribuitor de produse si accesorii electronice din UE, respectiv Nedis.

Da, impreuna cu partenerii am fost impreuna in Olanda, atat la Nedis cat si in Amsterdam. Am imbinat utilul cu placutul :)

L-am intrebat pe Domnul Vasiliu Costel (Quartz Electro) ce parere a avut despre aceasta vizita, si ne-a spus urmatorul lucru:

 

"A fost o mare bucurie si pentru noi, sa cunoastem echipa Vitacom dicolo de etichetele impuse de profesiile noastre. Oameni deosebiti, in compania carora ne-am simtit bine, atat in timpul alocat businessului, cat si in timpul liber. Aceasta experienta mi-a intarit convingerea ca in final, afacerile se fac cu oameni, iar firmele reprezinta doar algoritmul de derulare a tranzactiilor. Aspectul cel mai important pe care aceasta intalnire l-a consolidat, este increderea pe care am castigat-o unii in altii. Sub aspect tehnic, showroom-ul de la NEDIS ne-a demonstrat ca tehnologia evolueaza cu pasi repezi si doar daca esti bine informat poti tine pasul. Informatiile au avut rolul de a ne deschide apetitul cunoasterii. NEDIS doar ne-a deschis poarta. Noi va trebui sa intram! 
As participa cu incredere si placere, la o noua experienta, alaturi de echipa VITACOM .
Vis-a-vis de acest beneficiu, as incuraja pe alti parteneri, care sunt in dilema de a participa sau nu la o experienta asemanatore. Este un beneficiu clar pentru afacere, sa nu stea prea mult pe ganduri!"

 

Vitacom va incurajeaza sa va atingeti si voi targetul si sa beneficiati de aceasta experienta de neuitat!

 

----- # -----

 

Adevărata satisfacție o simțim, atunci când Partenerii noștri sunt mulțumiți și pun în practică sfaturile primite din partea Vitacom.

Plini de recunoștință, vă prezentăm cuvintele frumoase venite din partea lui Liviu Grădinaru, reprezentant MODEM SRL.

 

"Mulțumiri de la MODEM

Dragii mei, după finalizarea Conferinței din 15 septembrie de la Sinaia, unde am petrecut un timp folositor, am promis un video de mulțumire pentru echipa VITACOM, în fapt, mai mult mi-am propus mie și am realizat un scurt video ....care v-a da startul la multe altele de acum înainte, având în vedere reclama care se poate face prin intermediul acestui canal de publicitate. Dar să revin la mesaj, unde sper și cred că veți găsi mulțumire, către toți cei ce formează și reprezintă Vitacom.

De 25 de ori - La Mulți Ani VITACOM!"

 

Click aici pentru VIDEO.

Liviu Grădinaru, MODEM SRL

 

----- # -----

 

Felicităm Onix Electric pentru viziunea de a investi în ceea ce contează, și pentru faptul că a profitat din plin de oportunitatea oferită de către Vitacom.

Know-how-ul American a ajuns la noi, iar Partenerul Vitacom a fost la timpul potrivit în locul potrivit.

Ioana Chiriac, reprezentant ONIX ELECTRIC, Partener cu target atins, a profitat de oportunitatea câștigată și a participat la One day MBA de Brian Tracy.

Am întrebat-o pe Ioana ce a motivat-o să participe:

 

“Bună dimineața,

Vă transmit mulțumiri pentru posibilitatea oferită de a lua parte la conferința cu Brian Tracy.

Am fost plăcut surprinsă de la început până la final. Mi-a plăcut faptul că am primit materiale bonus și am primit acel caiet pe care am notat toate ideile.

A fost foarte interesant și benefic. Am primit lecții de viață și de afaceri esențiale. Am investit și în anumite cărți recomandate și în materialele de la Brian pe care le-a menționat.

Eu îl urmaresc pe el de câteva luni deja, are sfaturi utile, usor de pus în practică.

Va mulțumesc și pentru telefonul acordat cu 1 zi înainte de eveniment, în care v-ați oferit ajutorul și interesul.

O zi frumoasă în continuare.”

Ioana Chiriac, ONIX ELECTRIC

 

Felicitări Ioana!

 

Vitacom.

Partener. Aliat. Mentor.

Pentru dezvoltarea afacerii tale.

 

----- # -----

 

"Vitacom a făcut un lucru foarte interesant, a luat comercianții mici din domeniul acesta și 'i-a luat de mână', pentru ca a recunoscut că exact de acest lucru au nevoie. Este ca un frate mai mare care are grijă de cei mici, asta înseamnă etică în afaceri."

SIMMA ZOLTÁN, proprietar STYLE SRL

 

"Am participat la conferința CEARC ca să învăț. Mă interesează tendințele noi, și prezentările business.Chiar dacă piața românească nu este una europeană, tendințele sunt clare.Ce ma interesează cel mai mult este cum vede Vitacom-ul viitorul."

FLORIN SOCACIU, proprietar SPECTRA SRL

 

"La CEARC m-am simțit excelent. În primul rând mi-a plăcut organizarea. În ciuda faptului că piața nu a fost una favorabilă, majoritatea beneficiilor mi-au oferit un avantaj competitiv. Sunt foarte mulțumită de Vitacom, relația e foarte bună. De fiecare dată când am avut nevoie, Vitacom a fost acolo pentru noi."

MAGDALENA SPĂTARU, proprietar SKALYMPEX SRL

 

"Este foarte important să fii cu un pas înaintea clientului, ceea ce reprezintă o adevărată provocare în lumea informației. De obicei Vitacom este cel care ne întâmpină cu noutățile. Parteneriatul îmi oferă multe avantaje pe care nu le pot enumera pe scurt, însă consider că cel mai important aspect este bunul exemplu pe care îl oferă Vitacom-ul."

BALOGH OTILDISZ, proprietar MIKADO ELECTRONIC SRL

 

"Dacă mergi într-o direcție greșită și nu îți dai seama, tot mergi. Este esențial să te atenționeze cineva. Din acest motiv am participat la conferința CEARC. Depunem mult efort după ce decidem direcția aleasă. La CEARC am posibilitatea să vorbesc cu persoane care au aceleași dificultăți ca și mine, și astfel aflu modalități de rezolvare la care nici nu m-am gândit."

NICOLAE NEAGOI, proprietar ELECTROSIB SRL

 

----- # -----

 

Caravana 2016

 

 

----- # -----

 

Gooooollll

 

Big SRL a marcat primul Gol! Este primul Partener care si-a atins targetul "CEARC, editia II".

Cu aceasta ocazie, cadoul special a fost: tricoul semnat personal de catre fiecare membru CSMS Iasi.

 

“Am ramas placut impresionat de cadoul primit. Proiectul cu de 21 Beneficii este un proiect care se bazeaza pe relatia de castig-castig. Am atins targetul, ne-am folosit de orice oportunitate care ni s-a ivit pentru a creste afacerea si plus am si castigat tricoul semnat de CSMS Iasi. Fiind un jucator de fotbal in tinerete, premiul a fost unul perfect potrivit. Un Parteneriat in adevaratul sens al cuvantului.”

Padurariu Petru, Administrator Big SRL

 

 

----- # -----


 

Clientul nostru Maxagro este castigatorul Campaniei de Craciun de  Neuitat 2015, care a retrait povestea de Craciun din copilarie chiar in  propriul magazin. Mos Craciun, trimis de catre Vitacom Electronics, i-a  daruit un radio retro cu tehnologie Bluetooth wireless.

 

"Am rămas plăcut impresionat de această campanie de marketing.  A fost o campanie unică, pentru că, cine se așteaptă să vină Moș Crăciun la el în magazin?

Sunteți singura firmă care a facut o astfel de acțiune. Doresc o colaborare în continuă creștere.”

Apro Mihai, Director Maxagro Center SRL

 

----- # -----

 

Caravana 2015

 

A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.

Succesul nostru este rezultatul succesului Dumneavoastra!

 

Cateva idei ale Partenerilor culese in urma Caravanei Vitacom 2015:

 

 

 

----- # -----


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.