Harta siteului
article
imgAgent
Promo ParteneriatPromo Misiune VitacomPromo Seriozitate Vitacom

Testimoniale

Va invitam sa urmariti testimonialele Partenerilor Daliro si Proton, care au avut ocazia sa viziteze sediul GP-Batteries, in urma rezultatelor foarte bune inregistrate! Cu aceasta ocazie ii felicitam si le dorim mult succes tuturor partenerilor!

Testimonial DALIRO


Testimonial PROTON"Vitacom a făcut un lucru foarte interesant, a luat comercianții mici din domeniul acesta și 'i-a luat de mână', pentru ca a recunoscut că exact de acest lucru au nevoie. Este ca un frate mai mare care are grijă de cei mici, asta înseamnă etică în afaceri."

SIMMA ZOLTÁN, proprietar STYLE SRL


"Am participat la conferința CEARC ca să învăț. Mă interesează tendințele noi, și prezentările business.

Chiar dacă piața românească nu este una europeană, tendințele sunt clare.

Ce ma interesează cel mai mult este cum vede Vitacom-ul viitorul. "

FLORIN SOCACIU, proprietar SPECTRA SRL


"La CEARC m-am simțit excelent. În primul rând mi-a plăcut organizarea.

În ciuda faptului că piața nu a fost una favorabilă, majoritatea beneficiilor mi-au oferit un avantaj competitiv. Sunt foarte mulțumită de Vitacom, relația e foarte bună.

De fiecare dată când am avut nevoie, Vitacom a fost acolo pentru noi."

MAGDALENA SPĂTARU, proprietar SKALYMPEX SRL


"Este foarte important să fii cu un pas înaintea clientului, ceea ce reprezintă o adevărată provocare în lumea informației.

De obicei Vitacom este cel care ne întâmpină cu noutățile. Parteneriatul îmi oferă multe avantaje pe care nu le pot enumera pe scurt, însă consider că cel mai important aspect este bunul exemplu pe care îl oferă Vitacom-ul."

BALOGH OTILDISZ, proprietar MIKADO ELECTRONIC


"Dacă mergi într-o direcție greșită și nu îți dai seama, tot mergi. Este esențial să te atenționeze cineva. Din acest motiv am participat la conferința CEARC.

Depunem mult efort după ce decidem direcția aleasă. La CEARC am posibilitatea să vorbesc cu persoane care au aceleași dificultăți ca și mine, și astfel aflu modalități de rezolvare la care nici nu m-am gândit."–

NICOLAE NEAGOI, proprietar ELECTROSIB SRL-----#----

Gooooollll

Big SRL a marcat primul Gol! Este primul Partener care si-a atins targetul "CEARC, editia II".

Cu aceasta ocazie, cadoul special a fost: tricoul semnat personal de catre fiecare membru CSMS Iasi.

 “Am ramas placut impresionat de cadoul primit. Proiectul cu de 21 Beneficii este un proiect care se bazeaza pe relatia de castig-castig. Am atins targetul, ne-am folosit de orice oportunitate care ni s-a ivit pentru a creste afacerea si plus am si castigat tricoul semnat de CSMS Iasi. Fiind un jucator de fotbal in tinerete, premiul a fost unul perfect potrivit. Un Parteneriat in adevaratul sens al cuvantului.” Padurariu Petru, Administrator Big SRL


 
   -----#----Clientul nostru Maxagro este castigatorul Campaniei de Craciun de Neuitat 2015, care a retrait povestea de Craciun din copilarie chiar in propriul magazin. Mos Craciun, trimis de catre Vitacom Electronics, i-a daruit un radio retro cu tehnologie Bluetooth wireless

 "Am rămas plăcutimpresionat de această campanie de marketing.  A fost o campanie unică,
pentru că, cine se așteaptă să vină Moș Crăciun la el în magazin? Sunteți singura firmă care a facut o astfel deacțiune. Doresc o colaborare în continuă creștere.” - Apro Mihai, Director Maxagro Center SRL. 

 -----#-----

Caravana 2015

  A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes. Succesul nostru este rezultatul succesului Dumneavoastra! Cateva idei ale Partenerilorculese in urma Caravanei Vitacom 2015:


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.