Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Procedura de recrutare

Ai aplicat?

Te asiguram ca CV-ul tau va fi analizat de specialistii nostri de Resurse Umane.

Pentru a fi sigur ca aplicatia ta a ajuns la noi, vei primi un e-mail de confirmare, astfel CV-ul tau ramane salvat in baza noastra de date. CV-urile valoroase si corespunzatoare cerintelor posturilor libere vor fi analizate si in 10 zile vei fi contactat pentru a stabili o prima intalnire (interviu). Nu fi stresat, nu ai de ce, doar esti sigur pe tine si esti pregatit de provocarea noastra - pentru a ne demonstra abilitatile si capacitatile tale.

Aceasta prima intalnire (interviu) consta intr-o discutie a carui scop este sa te cunoastem. Intr-o a doua intalnire este necesar sa-ti sustii CV-ul si capacitatile tale profesionale. Acum, va participa, impreuna de specialistul de Resurse Umane si seful de departament / divizie din a carei echipa vei face parte.

Urmeaza pasul decisiv, iar daca te-ai descurcat si ne-ai impresionat prin aptitudinile tale si prin profesionalism, specialistii nostri te vor contacta pentru toate detaliile legate de post (sistem de motivare, conditiile de munca).

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.