Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Prezentare Vitacom Electronics

Vitacom Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de materiale si componente electronice, produse si accesorii IT&C
Infiintata in anul 1991 din pasiune pentru produse si accesorii electronice si pentru noi provocari, Vitacom Electronics este astazi una dintre cele mai mari companii din acest domeniu.

Ne-am inceput activitatea intr-un apartament cu numai cativa angajati, pentru ca de-a lungul timpului sa crestem intr-o echipa numeroasa de specialisti, avand o retea de desfacere solida, un depozit modern si sisteme informationale de ultima generatie.

Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate am castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si totodata am reusit sa ne impunem pe piata datorita preturilor competitive si calitatea produselor. Calitatea serviciilor ne-a fost rasplatita prin aprecieri la nivel international si national, firma detinand distinctia International Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum si numeroase titluri acordate de Camerele de Comert si Industrie.

De-a lungul timpului am dezvoltat doua branduri proprii: WELL si CHROME, cunoscute la nivel national. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum :GP Baterries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower,  Maxell, Goobay, Pro’sKit, NGS È™i Legrand.

Dispunem de un sistem ERP integrat in preluarea comenzilor, prezentarea ofertelor, gestionarea stocurilor care ne ajuta sa fim mai organizati si mai eficienti.

Pasiunea pentru domeniul in care activam, siguranta pe care o oferim clientilor si calitatea superioara a produselor distribuite pot fi considerate cele mai importante aspecte datorita carora am reusit sa ajungem la nivelul la care ne aflam astazi.


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.