Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Povestea CEARC editia a II-a

Vitacom Electronics este mândră să vă prezinte cea de a doua ediție CEARC, Consumer Electronics and Accessories Resellers` Conference.

Dorim să vă luăm cu noi într-o poveste.

Istorie

A fost odată ca niciodată o zi în care echipa Vitacom reflecta despre cum să crească calitatea afacerilor înt-un mod în care toate părțile interesate să beneficieze în lumea aceasta interdependentă în care trăim.

Relații… Aceasta a fost concluzia. Pentru a crește câștigul pe mai multe planuri avem nevoie unul de celălalt. Vom colabora mai strâns și vom clădi parteneriate temeinice. Din această necesitate s-a născut prima Conferinta CEARC care a avut loc în mai anul trecut, la Cluj, respectiv la Brașov.

Ulterior se naște și sloganul, pozitionat strategic pe sticlele de vin al Partenerilor câștigători, care incorporează spiritul conferinței:

“Parteneriatul Adevarat… Anii și paharele de vin nu se numară”

Anul acesta, inspirându-ne din succesul conferinței trecute, am încălecat pe o șa, și am revenit cu și mai mult entuziasm.

Speakeri

Pentru a oferi ce avem mai bun pentru Partenerii noștri, am invitat de pe plaiuri îndepărtate, cinci reprezentanți ai regatelor importante deghizați în expozanți și speaker.

  • Onur Yalini, Area Sales Manager la Funke Antennen B.V.

În decursul a 10 ani de experiență în marketing și vânzări, Onur Yalinli a conceput și implementat campanii de promovare pentru diverse branduri europene.

În cadrul companiei Funke, este responsabil de programele de dezvoltare a afacerii și strategiile de marketing, de peste 4 ani.…”

Onur

  • Radu Vîlceanu, Director General la Contentspeed.ro

“Radu este fondatorul companiei ContentSpeed, lider de piață în implementarea soluțiilor software customizate pentru ecommerce. Platforma de comerț electronic ContentSpeed este implementată pentru peste 450 de magazine online și 30 de aplicații ecommerce business-to-business. În 2014 platformele ContentSpeed au recepționat comenzi de peste 50 milioane euro, în domenii precum fashion, IT&C, auto sau electro”

 CS

  • Daniela Marin, Director Program la BERD Small Business Support (SBS) Romania

“Daniela Marin are peste 14 ani experiență în management în sectorul privat național și internațional și în domeniul proiectelor cu finanțare internațională. Din 2006 coordonează programul BERD Small Business Support în România, în cadrul căruia peste 500 de antreprenori locali au primit sistență în vederea implementării de proiecte de consultanță care vizează creșterea competitivității.”

 BERD

  • Joni Tonnen, Indirect Sales Reprezentative la NEDIS B.V.

“Responsabilă pentru vânzări în cadrul companiei Nedis, Joni Toonen va prezenta acele categorii de produse, care oferă un avantaj competitiv pe piața electronicelor. Nedis este caracterizat cu peste 24 de ani de experiență în aducerea produselor pe piață care sunt de un interes major atât pentru Parteneri cât și pentru clienți. Dacă doriți să aflați cum puteți folosi aceste produse în avantajul Dumneavoastră, vă invităm la eveniment.”

Jonni

  • Paul Adrian Costin, Senior consultant, Coach, Trainer la Avalon Management

… un om cu care am colaborat 17 ani și, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi mai colabora încă mulți ani. Un om care și-a dedicat cariera vânzărilor, managementului și coaching-ului. Un om care este lângă tine când ai nevoie!”   – Bogdan Comanescu Director General – Accelera

 Paull

Aceștia au sosit cu un bagaj de cunoștințe, pregătiți să le expună Partenerilor interesați de magiile care pot fi prezente în activitățile zilnice legate de regatul fiecăruia.

Tombola

Au venit și Expozanții cu mai multe cadouri, aducând ce e mai bun si mai frumos-premii care au fost extrase in cadrul tombolei. KeySfin, ContentSpeed, BERD, AutoNet, Dekra, Recolamp și Avalon Management au fost cei care au tentat atmosfera cu o tombolă originală. Participanții aveau o misiune totuși. Ei trebuiau sa strângă 5 figurine de șah, de culori diferite de la Expozanți colectate într-o traistă… Și vai, ce bucurii când traistele norocoase s-au transformat în cele câștigătoare.

$


Pachetul de beneficii

La începutul serii… când și cerul asculta tot ce se șoptea la Hotelul Golden Tulip, respectiv Hotel International-gazdele evenimentului au prezentat viitorul; beneficiile de care vor profita cei care își onorează angajamentele. Un pachet gândit zile și nopți să fie personalizat pentru cei care îl merită.

21 Beneficii

Diplome

Momentul mult așteptat însă a sosit doar la sfărșitul serii, când cavalerii deghizați în Partenerii care și-au onorat angajamentele de anul trecut, atingându-și targetele, și-au primit cadourile și atenția mult meritată.

Cu elanul acestora s-au înscris și cei prezenți la turnamentul viitor, semnând angajamentele Silver, Gold, respectiv Platinum, cu curajul care descrie un adevărat cavaler.

 Cavalkerii

Party

Pentru că regii toți știu că adevărul e în vin și eficiența afacerii în parteneriate, s-a sărbătorit exact ca în povești. Cei care au fost prezenti vor povesti nepoților… nepoților… nepoților, care la rândul lor vor corobora parteneriate.

vin

-The Show Must Go On-Testimoniale


Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics:Parteneri:

 

Quintrix SRL:

 

Mikado Electronic SRL:

 

Modem SRL:
Speakeri

Nedis:


Funke:ContentSpeed:
Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.