Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Parteneriate


Cu o experienta de peste 30 de ani, Nedis este unul dintre liderii pietei de produse si accesorii electronice din Europa. Compania are un portofoliu de peste 300 de branduri distribuite, dintre care 9 dintre acestea sunt branduri proprii. Datorita unei relatii de colaborare indelungate cu Nedis, Vitacom a primit in acest an distinctia de Partener Platinum.De 20 de ani, Bandridge este cunoscut in Europa drept cel mai inovativ brand de solutii de conectivitate, oferind o gama completa de produse adresata atat societatilor comerciale cat si utilizatorului final.Konig se bazeaza pe calitate si preturi competitive pe piata din Romania. Acestia ofera solutii complete, oferta lor continand produse si accesorii electronice care cu siguranta iti vor face viata mai usoara.
 


Pentru  problemele dumneavoastra de zi cu zi, HQ va ofera solutii si produse usor de utilizat. Gama noastra este foarte variata: de la conectoare TV pana la lampi, becuri sau acumulatori.


     
GP Batteries International Limited face parte din holdingul Gold Peak Group si este unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de unica folosinta si reincarcabile din lume. Fabricile GP Batteries sunt stabilite in Singapore, Hong Kong, China, Taiwan si Malaysia, iar birouri de marketing si vanzari exista in majoritatea tarilor din Asia, Europa si America de Nord.
 CyberPower este unul din furnizorii de top in oferirea solutiilor  profesionale de gestionare a energiei. Noi oferim: aplicatii de gestionare a energiei, accesorii de calculator si echipamente de retea. Astazi, CyberPower are o linie completa de sisteme de backup pentru  baterii de urgenta,  pentru toate sistemele informatice. CyberPower realizeaza imbunatatiri continuu, deoarece doreste  sa devina  "furnizor global  de UPS-uri".
 Maxell si-a construit o reputatie internationala pentru excelenta si fiabilitatea de care da dovada. Este unul dintre principalele branduri implicate in dezvoltarea bateriilor alcaline si a discurilor Blu-Ray si asigura clientilor sai produse inovative, fiind in acelasi timp unul dintre principalii furnizori de produse pentru stocarea datelor, de alimentare si audio-vizuale.
 


Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume. Grupul Legrand este prezent  in peste 70 de tari si detine o forta de vanzari de peste 30000 de oameni.Cu o experienta pe piata de mai bine de 20 de ani Pro's Kit pune un accent deosebit pe calitate  si siguranta. Sunt  prezenti in peste 90 de tari din intreaga lume si ofera scule si accesorii profesionale  la standarde de calitate ridicate.Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.