Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Istoric

Infiintata in anul 1991 din pasiune pentru produse si accesorii electronice si pentru noi provocari, Vitacom Electronics este astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de electronice si electrice din Romania.

Pentru a fi mai aproape de clientii nostrii, pana in anul 2002 ne-am dezvoltat 5 magazine in Cluj, Bucuresti, Timisoara si Iasi, ajungand ca pana in anul 2010 sa detinem 9 magazine retail in Romania. Tot in acest an am inceput parteneriatul cu GP Batteries, devenind astfel cel mai mare distribuitor GP din Romania.

In anul 2004 am introdus pe piata produsele WELL, prima marca proprie Vitacom, ca raspuns la cererea pietei de produse si accesorii de calitate.

Incepand cu anul 2005 am demarat programe de training pentru partenerii nostri, care au constat intr-o serie de caravane dedicate vanzatorilor si revanzatorilor de produse ai accesorii electronice.

Anul 2008 a culminat cu introducerea pe piata a produselor Chrome, a doua marca proprie Vitacom Electronics.

In anul 2009 am participat la proiectul "Habitam impreuna" unde am construit o casa pentru o familie defavorizata.

In anul 2010 am incheiat un parteneriat cu Cyberpower pentru a ne dezvolta gama UPS-urilor pentru centrale  termice distribuite pe piata din Romania.

In anul 2012 am finalizat site-ul partener.vitacom.ro , pentru a oferi partenerilor nostri B2B un website dedicat acestui segment de piata si am demarat parteneriatul cu Legrand.

In anul 2013 am realizat conferinta de vara, un eveniment dedicat partenerilor nostri  unde  am prezentat noile tendinte in domeniul electronic si le-am acordat participantilor posibilitatea de a accesa beneficiile din mediul online.

In anul 2014 am continuat seria conferintelor cu primul eveniment CEARC destinat partenerilor nostri si am introdus branduri cunoscute la nivel mondial precum: Kinzo, Visaton, Sweex si K&M.


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.