Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

GP Batteries - Kung Fu Panda 3

GP BATTERIES – KUNG FU PANDA 3 Romániában, VITACOM ELECTRONICS vállalaton keresztül

   A WALL-E animációs filmmel való sikeres együttműködés után, a GP BATTERIES gyártó a legújabb DreamWorks animációs film támogatója lett, a KUNG FU PANDA 3 animációnak.

   Örömünkre szolgál, hogy ilyen módon vállalatunknak, Vitacom Electronics-nak lehetősége van értékesíteni Romániában, 2016 februárjától, a GP Batteries Kung Fu Panda 3 márkanév alatti különleges termékeit. Ez a limitált kiadás tartalmaz AA és AAA ultra alkáli személyre szabott elemeket, 10 egyedi képet a Kung Fu Panda 3 animációs filmből.
 
   A kampány (akció) világszerte zajlik, ezen belül Európában ennek rendezője a GP Batteries B.V. Ezek különböző országokban zajlanak 2016 február 1 és 2016 augusztus 31 között, a DreamWorks-al végzett megállapodások szerint, a Kung Fu Panda 3 gyártójával. Romániában a promóciós kampány közvetitője és felügyelője a GP kizárolagos importöre, a Vitacom Electronics.

   A film első megjelenésével együtt a Vitacom Electronics vállalat meghívta Partnereit a film premierre. Az alábbi linken meglehet tekinteni az eseményen készült fotókat.

Részletes megtekíntésére termékek adatairól, filmről vagy jó minőségű háttérfotók letöltésére, kattintson az alábbi linkre.

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.