Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Echipa Vitacom

Am ajuns sa sarbatorim 25 ani de activitate pe piata materialelor si componentelor electronice, precum si a produselor si a accesoriilor IT&C din Romania. Pe o piata in continua dezvoltare, acest lucru a fost posibil datorita echipei noastre. Un colectiv in care fiecare individ este constient de capacitatile sale, profita de provocarile zilnice pentru a-si aprofunda cunostintele si sustine dezvoltarea continua a echipei. Te invitam sa urmaresti un scurt video cu echipa Vitacom:

Vitacom prin ochii angajatilor


Lasa-te convins de colegii nostri care au raspuns la intrebarea, "De ce Vitacom?". :)

 

“De ce Vitacom? La mine e simplu. Am lucrat in e-commerce si mi-a placut foarte mult. Pasionat fiind si de tehnologie, imbinarea perfecta. Partea nasoala a fost ca am lucrat in firme mici. Ei, Vitacom e next level pentru mine. The big league :) si da, de aceea. Colectivul e compus din oameni faini aici. Chiar oameni super faini. Pe mine m-a socat faptul ca multi dintre ei au 10, 12, 15, 20 chiar si 25 de ani de cand sunt in firma. Si ma tot intreb... oare cum e? Atmosfera e buna in birou si in general. Good vibes :)”


  Amelian, Agent Contractari si achizitii, 5 luni la Vitacom.

 


 

 

“In primul rand, evident, datorita colectivitatii, a colegilor de la toate departamentele. Simt ca ei au nevoie de munca mea,  depind chiar de ea in realizarea sarcinilor proprii. Feedbackul primit este o motivare foarte importanta. Pe langa acestea, e de apreciat si modul de organizare in cadrul firmei, care e profund gandit si functional, ceea ce duce la rezultate bune atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.”

  Melinda, Programator, 20 de ani la Vitacom.

“Din primul moment am observat o ordine diferita, deosebita. Mai tarziu
am aflat ca este profesionalism si asta mie imi place si ma motiveaza. Aici nu este usor, dar merita. Chiar daca atmosfera este relaxata uneori, nu pierdem focusul pe munca.”


  Vendel, Manager Logistica, 7 ani la Vitacom.

 


 

 

“Pentru cineva care vrea sa se dezvolte, Vitacom ofera mixul ideal. Este o firma destul de mare ca sa  iti poata pune la dispozitie resursele necesare pentru implementarea ideilor si destul de mica ca tu, ca si individ sa poti avea o contributie relevanta. Aici nu imi aduc aminte sa fi fost plictisita vreodata. Plus noi avem cea mai misto echipa :) .”


  Maria, Specialist Marketing, 1 an la Vitacom.

 

 


 


"Deja din obisnuinta.  Sunt de mai bine de 25 de ani la Vitacom. Pasiune pentru ceea ce fac, aprecierea conducerii fata de angajati si mai ales prietenia, sunt principalele motive pentru care sunt aici. Am beneficiat de numeroase cursuri de dezvoltare, ceea ce m-a ajutat sa ma perfectionez pe pozitia mea. Pentru mine Vitacom reprezinta mai mult decat un simplu angajator."


  Tamas Istvan – Sef Magazin Cluj-Napoca, 25 ani la Vitacom.

 

 

 

 


“Fiind de putin timp in cadrul Vitacom Electronics, o oportunitate este aceea ca am luat contact cu o organizatie bazata pe principii, reguli, viziune, un departament de marketing care sustine foarte mult vanzarile.”


  Gabriel, Manager Zona Bucuresti, 8 luni la Vitacom.

 

 

 


“De ce Vitacom? Vechime, varietatea ofertei, complexitatea pietei, provocarile continue. Este in elita companiilor pentru care am lucrat!

Imi place foarte mult ceea ce fac in fiecare zi, imi plac provocarile, iar Vitacom imi ofera din plin oportunitati. In fiecare discutie de vanzari pe care o am cu clientii ma straduiesc sa imi ating obiectul stabilit. Fiecare discutie avuta cu colegii mei este orientata in aceeasi directie, sa vindem, sa fim mai buni maine, sa nu repetam greselile (chiar daca facem altele), sa fim cei mai buni din piata noastra!”


  Bogdan, Director Vanzari, 2 ani la Vitacom.

 

 

 

 


“Fata de alte companii, Vitacom mi-a oferit sansa de a-mi incepe cariera in pofida faptului ca angajarea si dezvoltarea profesionala a unei persoane fara experienta constituie o provocare.

Datorita colectivului primitor, am reusit sa ma adaptez foarte usor in aceasta companie si datorita colegilor din cadrul departamentului de IT am reusit sa ma dezvolt din punct de vedere profesional.

Avand in vedere ca nu am lipsit de la nici o iesire organizata de catre echipa Vitacom, pot spune ca si activitatile afterwork sunt AWESOME :). ”


  Ioana, Support IT, 3 luni la Vitacom.

 

 

 

 


“La Vitacom, am parte de oportunitati continue, nu am fost franat in nici un moment de la dezvoltarea mea profesionala, mai mult de atat, am fost motivat sa particip la diverse cursuri de vanzari si nu numai. Am acumulat multa experienta, am avut sansa sa invat foarte multe lucruri bune, am vizitat multe locuri, orase, firme din tara si de peste granita in interes de servici.

Ma consider un om de baza, acum 10 ani am fost ales si omul anului si am beneficiat de un revelion la Viena impreuna cu sotia, ulterior am mai fost de 2 ori in echipele care au beneficiat de excursii in Austria pe baza rezultatelor obtinute.”

Evolutie in cariera: Gestionar depozit, Area Sales Manager pe 7 judete din Sud-Vest, Coordonator ASM, Director Departament Vanzari En-Gros, Reprezentant vanzari in prezent)


  Lajos, Field Sales Representative, 16 ani la Vitacom.

 

 

 

 


"Am inceput sa lucrez la Vitacom inca din prima vacanta din timpul facultatii, unde am studiat Business. Tocmai din ideea ca seminariile si cursurile mele au fost diverse, si am avut ocazia sa cunosc fiecare particica a unui business, am decis sa fac practica in cat mai multe departamente pentru a experimenta realmente ce reprezinta fiecare domeniu de activitate si care ma pasioneaza cel mai mult. Am facut practica la contabilitate, logistica, resurse umane, marketing si astfel am decis ca Marketingul imi este predestinat :)

Realizez ca daca faci ceea ce iti place, nu mai lucrezi, ci practici un hobby. Si cred ca asta este cel mai important. Cand faci ceea ce iti place, te pierzi in munca, si brusc iti dai seama ca e timpul sa mergi acasa sa te mai si odihesti pentru o noua zi plina de provocari.

In fiecare seara, abia astept sa ma intalnesc din nou cu colegii pentru a pune in practica noi idei pentru a ne atinge ce ne-am propus. Imi face placere sa lucrez cu persoane ambitioase si consider ca relatia cu persoanele cu care lucrez/lucreaza oricine este un secret al succesului.”


  Aviva, Director Marketing, 2 ani la Vitacom.

 

 

 

 


“Imi place ceea ce fac. Evolutie permanenta. Am avut ocazia sa deschid magazine Vitacom in Timisoara, o adevarata provocare pentru mine. Imi place ca munca este apreciata si se investeste in angajat. Am participat la nenumarate cursuri de dezvoltare, care mi-au folosit atat in dezvoltarea mea profesionala cat si personala.


  Tunde, Field Sales Representative, 20 de ani la Vitacom.

 

 

 

 


“O experienta pozitiva care m-a ajutat sa progresez in fiecare zi si sa imi aprofundez cunostintele in domeniul care activez. Din momentul angajarii pana in prezent, am avut oportunitatea de promovare din functia de Lucrator comercial in functia de Sef magazin.

In primul rand apreciez seriozitatea si profesionalismul Vitacom, faptul ca ofera multe oportunitati, apreciaza rezultatele obtinute,motiveaza si sustine dezvoltarea angajatilor. Ma incanta faptul ca este un mediu placut si fac parte dintr-o echipa demna pentru a face performanta.”

Evolutie in cariera: lucrator comercial, sef magazin.

  Silviu, Sef Magazin Arad, 4 ani la Vitacom.

 

 

 

 


“La Vitacom reusesc sa-mi pun in valoare atat experienta din locurile de munca anterioare (15 ani in automatizari industriale si 5 ani in domeniul comertului on-line de componente electronice), cat si studiile universitare.

Cel mai mult apreciez faptul ca munca si realizarile sunt appreciate. Ca oportunitati, Vitacom imi ofera dezvoltare personala continua prin cursuri de specializare, plus promovarea pe o functie superioara fata de cea de la angajare. In cadrul colectivului, probabil unii colegi ma considera inflexibil dar eficient. In mod sigur motto-ul meu nu este: "lasa ca merge si asa"”

Evolutie in cariera: lucrator comercial, sef magazin en-det.

  Marius, Sef Magazin En-det Oradea, 1 an si 8 luni la Vitacom.

 

 

 

 


“O companie importanta, lider de piata in domeniu, mereu in dezvoltare, bine organizata, cu obiective bine definite. Aici am gasit o echipa tanara, ambitioasa, dornica de performante. Mi-am dat seama ca impreuna cu ei pot sa realizez ceea ce mi-am propus. Aici am invatat foarte multe despre ceea ce inseamna o afacere, ce se intampla cu adevarat in lumea afacerilor. Se cauta mereu imbunatatirea, atat la nivel organizational, cat si la nivelul angajatilor, care sunt dornici de perfectionare. Toti au posibilitate de afirmare, de dezvoltare profesionala. O experienta foarte interesanta, o scoala mai buna decat orice scoala, un loc unde se pot invata foarte multe lucruri”.

Evoluție in cariera: Responsabil Calitate, Manager Asigurarea calitatii.


  Edgar, Manager Asigurarea calitatii, 11 ani la Vitacom.

 

 

 

 


“Vitacom m-a ajutat in dezvoltarea mea personala prin faptul ca este o interprindere unde progresul zilnic iti este masurat si cuantificat, iar in acest mod iti poti evalua performantele personale reale si intotdeauna vei primi suport in atingerea potentialului maxim. Datorita responsabilitatiilor, am devenit mai ordonat, mai calculat si mai previzibil in a imi organiza sarcinile zilnice pentru a le indeplini pe fiecare cu o calitate corespunzatoare.

Cel mai mult apreciez faptul ca Vitacom iti ofera mediul perfect in care te poti dezvolta si este acolo sa te asculte cand ai orice idee asupra imbunatatirii oricarui proces. O firma in care comunicarea intre departamente se face cu o mare lejeritate, iar ideile bune au fost intotdeauna luate in seama si apreciate.”

Evolutie in cariera: 5 luni-Backoffice,7 luni-Sales Support Representative.

  Alex, Sales Support Representative, 1 an la Vitacom.

 

 

 

 


“Domeniul in care activeaza firma Vitacom este hobby-ul meu. Cel mai mult conteaza sa faci ceea ce iti place, sa fii eficient, astfel nu te vei plafona sau plictisi. Plus ca Vitacom este o firma de top pe piata si toate actiunile se indreapta spre performanta. Apreciez faptul ca se investeste in angajat, in cursuri de perfectionare, in activitatile de echipa chiar si in timpul liber. Cred ca stabilitatea oferita este raspunsul la aceasta intrebare.”

Evolutia in cariera: gestionar, gestionar vanzator, sef magazin.

  Lajos, Sef magazin Timisoara (en-det), 19 ani la Vitacom.

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.