Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Dezvoltare profesionala

Succesul echipei depinde de succesul fiecarui membru, motiv pentru care apreciem si sustinem dezvoltarea profesionala a individului. Oferim o varietate de oportunitati si posibilitati pe drumul spre perfectionare si satisfactie profesionala.

Un bun exemplu in acest sens este proiectul finantat prin program Phare: Formare profesionala pentru Vitalitate in campul muncii. Cu ajutorul acestor fonduri oferite de UE, s-au organizat traininguri in fiecare domeniu de specializare: vanzari - negociere, financiare, coaching, management de proiect, managementul logisticii si distributiei, cursuri de comunicare, la care am participat in proportie de 90% din echipa Vitacom.Totodata pentru a motiva dezvoltarea profesionala, am inaugurat un Training Center la Cluj pentru organizarea diferitelor seminarii, cursuri.

                                                  

Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.