Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Despre conducere

Vasile Andrei VITA - Director General

Inginer electronist de profesie, am demarat prima afacere in anul 1991, avand ca domeniu de activitate comertul cu componente electronice. In momentul de fata, compania  are peste 100 de angajati si suntem una dintre putinele firme din domeniu care realizeaza un flux comercial integrat, bazat pe importul de accesorii electronice si electrice.
Compania Vitacom a inceput ca o activitate pentru o singura persoana si s-a transformat rapid intr-o activitate de echipa. Bazandu-ne pe valori precum respect, siguranta si integritate, am reusit sa ne creem un nume atat pe piata de electronice din Romania cat si pe cea internationala.
De-a lungul timpului am dezvoltat doua branduri proprii: WELL si CHROME, marci care s-au bucurat de un success rasunator pe piata din Romania.
Sunt de parere ca in viata trebuie sa imbini pasiunea cu activitatea profesionala. Cand simt nevoia sa ma deconectez, prefer activitatile in aer liber precum pescuitul si vanatoarea.

Motto: "Fa ceea ce iti place si nu va mai trebui sa muncesti nicio zi in viata ta."


Zoltan Balogh - Director Executiv

M-am nascut in Cluj-Napoca, am terminat liceul Brassai Samuel din localitate, dupa care am urmat cursurile Universitatii Politehnice din Cluj, sectia Turnarea Materialelor. Dupa terminarea facultatii, chiar daca licenta am luat-o cu nota maxima, am fost nevoit sa-mi incep cariera de la zero, devenind agent de vanzari in cadrul unei agentii media.
Mi-am inceput activitatea la Vitacom in anul 2004 prin coordonarea diviziei comerciale. La inceput am fost cooptat in companie ca si director comercial, dupa care, pentru activitatea  depusa am fost recompensat cu pozitia de director executiv, post pe care il ocup si astazi.
La Vitacom am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri noi atat de la proprietarul companiei, cat si de la numerosi furnizori din diversele colturi ale lumii.  Cele invatate au valoare numai daca la randul meu reusesc sa le dau mai departe catre cei din subordinea mea. Apreciez foarte mult pe toti cei din jurul meu care sunt deschisi in a-si imbogati cunostiintele si ii motivez in continuare sa faca acest lucru. Cred cu tarie ca trebuie sa fii mandru de ceea ce faci indiferent de profesia practicata.
Intotdeauna mi-a placut ceea ce am facut, indiferent in ce domeniu am activat si mi-am dorit ca munca depusa sa se ridice la nivelul de excelenta in domeniu.

Motto: "Asteapta recompense doar dupa ce ti-ai dovedit excelenta."


Edgar Zoltan - Manager Asigurarea Calitatii

Am urmat cursurile de masterat in Inginerie Electrica in cadrul Universitatii Tehnice Cluj Napoca. Am ales sa ma alatur echipei Vitacom Electronics fiindca este vorba despre o companie importanta, lider de piata in domeniu, mereu In dezvoltare, bine organizat, cu obiective bine definite. Aici am gasit o echipa tanara, ambitioasa, dornica de performante.
Mi-am dat seama ca impreuna cu ei pot sa realizez ceea ce mi-am propus. Aici am invatat foarte multe despre ceea ce inseamna o afacere, ce se intampla cu adevarat in lumea afacerilor. Se cauta mereu imbunatatirea, atat la nivel organizational, cat si la nivelul angajatilor, care sunt dornici de perfectionare. Toti au posibilitate de afirmare, de dezvoltare profesionala.

Motto: "Nu cauta scuze, gaseste un remediu."


Kun-Jager Ferenc - Manager Aprovizionare

Mi-am inceput cariera ca proaspat absolvent al Universitii Tehnice. In anul 2002 mi-am inceput activitatea in cadrul companiei Vitacom, in departamentul de aprovizionare. In cadrul acestei companii mi-am dezvoltat abilitatile de organizare, am pus bazele unor proiecte de achizitii eficiente si am sporit vizibilitatea companiei prin strategii de marketing pe termen mediu si lung.
Incepand cu anul 2005 mi s-a propus functia de Manager al departamentului de Achizitii, urmand ca in anul 2009 sa ma ocup si de dezvoltarea departamentului de Marketing.
Sunt de parere ca trebuie sa fii competitiv in tot ceea ce faci si consider ca este important sa iti atingi potentialul maxim. Pasiunea mea implica jocurile de echipa, in special fotbalul si baschetul, si imi place sa calatoresc deoarece tot timpul iti ofera idei si viziuni noi.

Motto: "Pune pasiune in tot ceea ce faci."


Mandrutiu Mihai - Director Financiar

Am urmat cursurile facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes Bolyai, dupa terminarea ei am inceput sa lucrez in orasul natal in Industria Sarmei, din Campia Turzii.
Desi activez de un timp relativ scurt in cadrul acestei companii pot observa ca industria este intr-o  continua dezvoltare si este necesara o investitie  constanta in oameni.
Consider ca Vitacom este o companie care pune accentul pe integritate si stabilitate, fiind mediul in care te poti perfectiona permanent. Consider ca secretul pentru a avea succes in orice pozitie este  increderea in sine, interes pentru dezvoltare continua si orientarea constanta spre profit.

Motto: "Depaseste-ti intotdeauna limitele."


Ildiko Bibza - Manager IT

Masterand in Managementul de sisteme informatice si business la Universitatea Westfalische Wilhelm
-Universitate din Germania, mi-am inceput colaborarea cu compania Vitacom prin implementarea unui sistem informatic WMS (warehouse management system).
Pentru mine, firma Vitacom inseamna locul unde pot sa ma perfectionez pe plan profesional. Ca si manager de IT este o provocare sa lucrez la aceasta firma si sa am in continuu proiecte noi. Astfel pe parcursul fiecarei proiect invat si eu multe.
La Vitacom am invatat cat de importanta este organizarea activitatilor si prioritizarea lor. Eu cred ca nu exista om pe lumea asta care lucreaza si nu greseste. Important este sa ne asumam greselile, sa nu incercam sa le ascundem, ci sa incercam sa le rezolvam si  sa  invatam din ele.

Motto : "Doreste-ti succesul si nu perfectiunea. Nu renunta niciodata la dreptul tau de a gresi, pentru ca atunci iti vei pierde abilitatea de a invata lucruri noi si de a creste pe plan profesional."


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.