Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Categorii clienti

Ne adresam atat societatilor comerciale revanzatoare cat si utilizatorilor finali. Folosind canale de distribuitie diferite, le putem oferi atat partenerilor cat si clientilor oferte personalizate si unice.

Clientii B2B

Dezvoltam parteneriate durabile cu companiile revanzatoare bazate pe incredere si respect reciproc. Suntem familiarizati cu standarde ridicate si o calitate superioara a produselor comercializate.
Satisfactia clientului este succesul nostru care este garantat prin termene de livrare avantajoase, consultanta si servicii post vanzare profesioniste.

Clientii B2C

Ne adresam persoanelor fizice atat prin intermediul site-urilor B2C cat si prin cele 9 magazine proprii din tara. Dezvoltam constant campanii de promovare si promotii destinate utilizatorului final.
Oferim posibilitatea clientilor sa aleaga dintr-o gama variata de produse, de o calitate superioara si la un pret competitiv.


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.