Harta siteului
article
imgAgent
Promo Misiune VitacomPromo Seriozitate VitacomPromo Parteneriat

Cariere

Necesitatea de autorealizare a fiecaruia dintre noi intr-un mediu potrivit are un rol important in viata fiecaruia. Provocarile de zi cu zi care ne indeamna la perfectiune sunt premisele dezvoltarii profesionale. Noi am crescut si vom creste in continuare avand la baza o echipa formata din profesionisti in domeniul in care activeaza.
Chiar daca esti proaspat absolvent de facultate aflat la inceputul carierei cu vaste cunostinte acumulate si o personalitatate puternica, sau un profesionist cautand provocarea, noi iti oferim sansa de a dobandi noi abilitati si cunostinte. 

Compania noastra fiind in expansiune suntem intr-o cautare continua de personal competent.  La noi exista sansa pentru o cariera, trebuie doar sa iti descoperi abilitatile si domeniul in care iti  doresti cu adevarat sa te dezvolti si sa ai parte de realizari.

Noi credem in evolutia  ta profesionala, de aceea te sustinem si iti oferim sansa de a ne arata abilitatile si entuziasmul, placerea de a descoperi ceva nou in fiecare zi.

Odata ajuns in echipa noastra, iti oferim oportunitatea si sansa de a promova.


Copyright © 2014. Vitacom Electronics. Toate drepturile rezervate.
O solutie e-commerce
Programul Operational Sectorial Cresterea Competivitatii Economice

Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competivitatii Economice' - 'Investitii pentru viitorul dumneavoastra!'

Titlul proiectului: Competitivitate prin e-comert la VITACOM ELECTRONICS .
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.